Daniel Craig och Rachel Weisz
Daniel Craig och Rachel Weisz har blivit föräldrar. - Foto: KGC Photo Agency LLP / Stella pictures

Daniel Craig och Rachel Weisz har blivit föräldrar

Daniel Craig, eller ska vi säga James Bond, har blivit förälder igen. Denna gången så är det tillsammans med skådespelaren Rachel Weisz.


När man tänker på Daniel Craig så tänker man självklart på James Bond. Men tänker man på James Bond så tänker man inte direkt på ett normalt föräldraliv, men nu har i alla fall James, nej förlåt, Daniel Craig blivit förälder. 

Det är tillsammans med skådespelaren Rachel Weisz som Daniel Craig sadlar om till förälder. Men även om man tänker att det var i dagarna som de blev föräldrar så var det i början på september som barnet egentligen kom. 

Det är dock inte förrän nu som paret har synts till ute med sitt nyfödda barn och därför så har ingen varit säker på om de faktiskt har blivit föräldrar. Men nyligen publicerade bilder kan med säkerhet bekräfta att de har fått vara med om ett mirakel. Och det är verkligen ett mirakel för Weisz är faktiskt 48 år och Craig 50 år, imponerande.

Rachel Weisz tillsammans med sin nanny och dotter. Bildkälla: Stella Pictures.

Barn sedan tidigare

Men även om lyckan är total hos de nyblivna föräldrarna så är det inte första gången som de är med om att få bära sitt nyfödda barn. Båda två har nämligen barn sedan tidigare.

Rachel Weisz har sedan tidigare sonen Henry, 12, tillsammans med Darren Aronofsky. Daniel Craig har också ett barn sedan tidigare, dottern Ella, 26, med exfrun Fiona Loudon.

Rachel ska under en galapremiär i augusti, veckor innan födseln, sagt att paret inte tagit reda på vilket kön som bebisen hade eftersom att de ville att det skulle bli en överraskning. Men enligt Daily Mail så är det alltså en dotter som paret har fått.

Så hur kommer det här att påverka parets karriärer? Antagligen inte direkt nämnvärt men kanske så får vi se en lite mjukare James Bond när den nya filmen Bond 25 släpps nästa år?

Nyheter24 har tidigare skrivit om när fansen fick en chock efter att de hade sett de nya bilderna på Daniel Craig. Är du intresserad att se vilka bilder som chockade fansen? Då kan du läsa artikeln här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Längtar du efter den nya Bond-filmen?
Tack för din röst!
Senaste nytt

"Jakt" – på liv och död

Väskförbud stoppar konserter med picknick

Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swifts album: "Stor, sorgsen pop"

"Stor, sorgsen pop, meditativ teater" – bitvis en katarsisk rensning efter ett avgörande uppbrott. Så sammanfattar nyhetsbyrån AP Taylor Swifts nya album “The tortured poets department,” som rymmer i princip alla hennes tidigare musikstilar.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

2 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.