Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Daniel Craig och Rachel Weisz har blivit föräldrar

- 28/09/2018, 08:50

Daniel Craig, eller ska vi säga James Bond, har blivit förälder igen. Denna gången så är det tillsammans med skådespelaren Rachel Weisz.

När man tänker på Daniel Craig så tänker man självklart på James Bond. Men tänker man på James Bond så tänker man inte direkt på ett normalt föräldraliv, men nu har i alla fall James, nej förlåt, Daniel Craig blivit förälder. 

Det är tillsammans med skådespelaren Rachel Weisz som Daniel Craig sadlar om till förälder. Men även om man tänker att det var i dagarna som de blev föräldrar så var det i början på september som barnet egentligen kom. 

Det är dock inte förrän nu som paret har synts till ute med sitt nyfödda barn och därför så har ingen varit säker på om de faktiskt har blivit föräldrar. Men nyligen publicerade bilder kan med säkerhet bekräfta att de har fått vara med om ett mirakel. Och det är verkligen ett mirakel för Weisz är faktiskt 48 år och Craig 50 år, imponerande.

Rachel Weisz ute med sitt barn.

Rachel Weisz tillsammans med sin nanny och dotter. Bildkälla: Stella Pictures.

Barn sedan tidigare

Men även om lyckan är total hos de nyblivna föräldrarna så är det inte första gången som de är med om att få bära sitt nyfödda barn. Båda två har nämligen barn sedan tidigare.

Rachel Weisz har sedan tidigare sonen Henry, 12, tillsammans med Darren Aronofsky. Daniel Craig har också ett barn sedan tidigare, dottern Ella, 26, med exfrun Fiona Loudon.

Rachel ska under en galapremiär i augusti, veckor innan födseln, sagt att paret inte tagit reda på vilket kön som bebisen hade eftersom att de ville att det skulle bli en överraskning. Men enligt Daily Mail så är det alltså en dotter som paret har fått.

Så hur kommer det här att påverka parets karriärer? Antagligen inte direkt nämnvärt men kanske så får vi se en lite mjukare James Bond när den nya filmen Bond 25 släpps nästa år?

Nyheter24 har tidigare skrivit om när fansen fick en chock efter att de hade sett de nya bilderna på Daniel Craig. Är du intresserad att se vilka bilder som chockade fansen? Då kan du läsa artikeln här.

Längtar du efter den nya Bond-filmen?