Stockholm

Efter brutala attacken – Elena Belle svarar på Anna Ankas öppna brev

Efter den brutala attacken i Svenska Hollywoodfruar har Anna Anka nu valt att skriva ett öppet brev där hon ber om ursäkt. Men Elena Belle är inte imponerad.


Vem kan ha missat veckans största konflikt? Vi pratar naturligtvis om de scener som spelades upp i Svenska Hollywoodfruar. Anna Anka har blivit en av de mest omskrivna profilerna i Svenska Hollywoodfruar och konstigt är inte det. Annas osvenska sätt att uttrycka sig har fått svenska folket att flyga av stolen, vilket gjort att hon minst sagt gått hem i stugorna. 

För två dagar sedan så möttes dock Anna Anka av en riktig storm av arga tittare efter att hon i ett avsnitt av Svenska Hollywoodfruar gick till attack mot Elena Belle på grund av hennes urringning. Något som vi har skrivit allt om här.

– Du ser ut som en jävla hora. Det är typiskt dig att komma med tuttarna ute för det är det enda du är bra på. Du tillför ingenting till det här programmet. Du har kn*llat dig till dina pengar. Och han som gjort dina läppar har gjort ett förjävligt jobb för det ser ut som att du fått en smäll på käften, sade Anna till Elena.

Efter attacken rasade tittarna på produktionen och Anna Anka har tagit emot både hat och dödshot. 

Under gårdagen valde hon att gå ut med ett öppet brev där hon ber om ursäkt. 

I det öppna brevet skriver även Anna Anka att hon tog på sig utmaningen att "spica" upp programmet med hennes provokativa stil.

Det var under veckans avsnitt av Svenska Hollywoodfruar som Anna Anka gör ett fruktansvärt utspel mot Elena Belle. Bildkälla: Viafree

"Med min comeback ville TV3 uppenbarligen spica upp en TV-gryta som puttrat på i tolv säsonger och som med tiden, helt naturligt, tappat lite av sin ursprungliga och unika krydda. 

Jag antog, efter många års frånvaro från TV-rutan, utmaningen. Jag såg fram emot att göra comeback och röra om i grytan. Jag sticker inte heller under stol med att jag gillar att provocera. Men den här gången gick jag och bråken för långt."

I slutet av sitt brev skriver även Anna att hon kan tänka sig att gå på en introduktionskurs för att kunna behärska sin ilska.

"P.S Jag utesluter inte att jag kanske tar en introduktionskurs i ”Anger management”. De sägs vara populära här i Hollywood. D.S", avslutar hon sitt brev med.

Elena Belle svarar

Elena Belle har nu svarat på Annas ursäkt och poängterar att hon alltid tycker att folk är värda en andra chans. Men hon tycker dock att ursäkten är något otydlig. 

Elena Belle var något besviken på Annas ursäkt. Bildkälla: Elena Belle Instagram
Här är inlägget Elena publicerade efter Annas öppna brev. Bildkälla: Elena Belle Instagram

Elena är tydlig med att hon inte vill bråka mer men tycker att det var onödigt att Anna inte kunde nämna henne vid namn i sitt öppna brev. 

Hur Annas reaktion på det hela blir – det återstår att se. 

Kritiken och ilskan mot Anna Anka gick verkligen för långt efter storbråket. Det gick så pass långt så att hon hotades till döds av vissa människor. Här kan du läsa allt om det.

Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.