Hampus Jarlbo
"Livet är fruktansvärt tufft just, en mardröm", skriver Isabella ut på sin blogg. - Foto: Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip: "Han har utsatt mig och mina barn för en enorm fara"

Det är i ett sorgset och något kryptiskt inlägg som Isabella Löwengrip nu berättar att hon går igenom en mycket svår tid.


Bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip, 27, går igenom en väldigt svår tid just nu. Under gårdagen skrev hon ut ett meddelande till sina läsare där hon berättar att det känns som att hon befinner sig i en mardröm just nu. 

På sin Instagram skrev hon även ut på sin story att hennes stalker 'ännu en gång dykt upp på hennes kontor. 

Mannen har vid upprepade gången setts till utanför Bellas hus, i trädgården och även ring på dörren, vilket hon berättade om i Skavlan. Hon valde då att ta med barnen och barnflickan till husets panic room. 

Mannen har vid olika tillfällen dykt upp på Isabellas veranda och i krokarna runt huset. Bildkälla: isabellalowengrip.se

Under fredagen skrev hon ut ett nytt inlägg på bloggen där hon går ut med ytterliga lite information till sina läsare. Om att hon anser att hon blivit utsatt för fara. 

"Livet är fruktansvärt tufft just nu, en mardröm. Den person som jag trodde jag kände har utsatt mig och mina barn för en enorm fara. Allt har vänds upp och ner. Jag har en del jobb att ta mig igenom men sedan kommer vi att checka ut. Tack för ert stöd", skriver hon.

Nu stöttas hon av sina följare. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jill Johnson släpper ny countrysingel

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.