Torsdag 17 Jun
Stockholm

Paulina "Paow" Danielsson har hittat kärleken igen

Paulina Danielsson, Arvid Stenbäcken
Paulina Danielsson har hittat kärleken igen!. Foto: Stina Stjernkvist/TT, Instagram/kattpaow

Paulina "Paow" Danielsson är inte singel längre! I somras träffade hon "Paradise Hotel"-profilen Arvid Stenbäcken via en gemensam kompis. Nu bekräftar hon att de har en relation.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Bloggerskan och dokusåpa-profilen Paulina "Paow" Danielsson har hittat kärleken igen – nämligen i "Paradise Hotel"-profilen Arvid Stenbäcken. De träffades i somras via en gemensam kompis och efter det har de synts tillsammans på sociala medier vid ett flertal tillfällen. 

Men det var inte förrän några veckor sedan som de blev exklusiva. Enligt Paulina såg hon inte Arvid som något seriöst från början, utan det kom senare.

– Vi har en gemensam vän som sa att han kände en kille som jag skulle digga. Vi träffades redan i somras, men från början såg jag det inte som något seriöst. Egentligen kände jag inte för att ha en relation. Sedan kom Arvid in i bilden och förstörde allt, säger hon till Aftonbladet. 

Tar det långsamt 

Paret har valt att ta det långsamt fram, bland annat på grund av Paulinas tidigare relationer som har gjort att hon idag är mer försiktig än tidigare. Hon berättar för Aftonbladet att hon varit tillsammans med en kille som utnyttjade henne enbart för att få följare på sina sociala kanaler. 

– Vi har verkligen tagit det steg för steg. Vi har setts när vi har kunnat, pratat väldigt mycket och inte tvingat fram en etikett. Som personer är vi jättelika och vi har väldigt kul tillsammans. Det hände väldigt naturligt, säger Paulina till Aftonbladet

Just nu bor Arvid i Göteborg och Paulina i Stockholm, men planen är att Arvid ska flytta upp till Stockholm, så fort han har hittat ett jobb. 

Tidigare var Paulina tillsammans med kändissonen Lancelot Hedman Graaf. Men i våras tog förhållandet slut, det kan du läsa mer om här!


Är du kär?
Tack för din röst!
Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela