Amber Heard om mardrömsäktenskapet med Johnny Depp: "Monster"

- 04/01/2019, 15:47 -

Skilsmässan mellan Amber Heard och Johnny Depp har minst sagt varit stormig. Nu kommer det fram nya uppgifter från en polisanmälan, där Heard anklagar skådespelaren för fysisk och psykisk misshandel.

Äktenskapet mellan Amber Heard, 32, och Johnny Depp, 55, varade bara i 15 månader och präglades av konflikter. Under 2016 anklagade de varandra för drogmissbruk och misshandel, där Heard pekades ut som en tung kokainist och där Depp anklagades för att ha försökt kväva sin fru med en kudde.

Skilsmässan slutade i en uppgörelse som fick Depp att betala cirka 60 miljoner kronor till sin ex-fru. Efter uppbrottet har skådespelaren, som spelat i storfilmer som "Pirates of Caribbean" och "Public Enemies", gått ut med sitt alkoholmissbruk och förklarat det som en konsekvens av det infekterade bråket.

– Jag hällde i mig en vodka varje morgon och började skriva tills tårarna fyllde mina ögon och jag inte kunde se sidorna längre, sa Johnny Depp till Rolling Stone.

Amber Heard och Johnny Depp
Johnny Depp och Amber Heards äktenskap präglades av konflikter. Bildkälla: Joel Ryan/AP

Nu kommer det även upp uppgifter om en polisanmälan som Heard skickade in i samband med skilsmässoansökan. Där ska hon i ett förhör ha beskrivit Depps aggressiva personlighet med ordet "monster".

– Johnny och jag refererade till hans andra personlighet, den del av honom som är närvarande när han slår mig, för ”monstret” och vi har kallat den för monstret i flera år, säger Amber Heard i förhöret enligt Hollywood reporter.

Johnny Depp har hela tiden nekat till anklagelserna om misshandel. Samtidigt menar han att han själv blev utsatt för våld och att Heard hade fejkat.

Ett förhör ska äga rum den 22 februari i Storbritannien, där Depp och hans team uppges presentera bevis på hans oskuld.

Johnny Depp har haft ett par tuffa år bakom sig. Han har bland annat hamnat i en ekonomisk dispyt med sina gamla managers. Dessutom blev han nyligen petad i kommande inspelningar av filmserien "Pirates of Caribbean", vilket Nyheter24 skrev om här.

Amber Heard är högaktuell med filmen "Aquaman" som hade biopremiär 14 december 2018.

Amber Heard
Amber Heard i filmen "Aquaman". Bildkälla: AP
Håller världen på att rasa samman för Johnny Depp?