Alba August och Björn Gustafsson är ett par: "Allt eller inget"

- 29/01/2019, 11:19 -

Skådespelarna Alba August och Björn Gustafsson har funnit varandra – och under måndagen visade de öppet sin kärlek öppet på röda mattan när det var dags för årets stora filmfest Guldbaggegalan.

Komikern och skådespelaren Björn Gustafsson, 32, och skådespelaren Alba August, 25, är ett par. 

Under måndagen ägde Guldbaggegalan rum på Cirkus i Stockholm och Alba var nominerad i kategorin Bästa kvinnliga huvudroll för sin insats som Astrid Lindgren i filmen "Unga Astrid".

Björn är även han med i filmen "Unga Astrid" där spelar han Kungliga Automobilklubbens chef Sture Lindgre. För Expressen berättar Alba att det var filmen som förde paret samman.

– Vi träffades första gången under inspelningarna, men började hänga först efteråt, sa Alba till Expressen på röda mattan.

Björn Gustafsson och Alba August
Björn Gustafsson och Alba August. Bildkälla: Stella Pictures.

Björn höll på sin flickvän, och för Expressen berättade Björn att han "bara ser guldet".

– Hon är min biljett till galan, men vi är också ett par. Jag är subjektiv i det här, jag håller extra mycket på ”Unga Astrid”. Det är allt eller inget, jag ser bara guldet, sa Björn Gustafsson.

"Unga Astrid" var nominerad i tre kategorier men blev lottlös på Guldbaggegalan, och skådespelaren Eva Melander tog hem priset för bästa kvinnliga huvudroll för sin roll som Tina i filmen "Gräns". 

Men Alba August vann kärleken – ett pris så vackert som något.