Stockholm

Här är allt du vill veta om youtubern Wilma Holmqvist

Youtube-stjärnan Wilma Holmqvist är tillsammans med Melodifestivalen-aktuelle Anton Hagman. Nyheter24 har tagit fram allt du vill veta om henne.


Läs mer

Youtube-stjärnan Wilma Holmqvist, 20, slog igenom med en smink-kanal på Youtube. I dag har hon cirka 330 000 prenumeranter, som du kan se här.  Hon är även aktiv på Instagram, där hon har 457 000 följare. 

Nyheter24 har grävt lite extra och tagit fram det du vill veta om henne. Dessutom gästade Wilmas pojkvän, Anton Hagman, nyligen Melloskvaller med Betty och Johan och berättade öppenhjärtigt om deras kärleksrelation. 

Tillsammans med Anton Hagman 

Wilma och Anton träffades på ett event 2016 och började strax efter det att dejta. I mars 2017 flyttade de ihop och gick ut offentligt med att de var ett par när Anton var med i Melodifestivalen 2017. I år ställer Anton upp i Mello igen, denna gång med bidraget ”Känner dig”, som är en kärlekshyllning till Wilma. 

Paret har varit öppna med sin relation i sociala medier. I somras slutade Wilma följa Anton på Instagram och raderade alla bilder på honom. Anton ändrade sedan sin status på Facebook till ”singel”. Det kom sedan ut att paret hade tagit en paus. 

De hittade tillbaka till varandra efter cirka två månader och Anton berättar i Melloskvaller med Betty och Johan att de nu är starkare än någonsin. 

Wilma och Anton träffades första gången på ett event 2016. Bildkälla: Instagram/wilmaholmqvist

Uppvuxen i Trollhättan 

Wilma har vuxit upp i Trollhättan, norr om Göteborg. Hon flyttade till Stockholm redan innan hon tagit studenten – för att kunna satsa på Youtube-karriären. Dock åkte hon tillbaka och tog studenten i Trollhättan. 

Lanserade sin Youtube-kanal 2012 

Wilma lanserade sin Youtube-kanal 2012, då under namnet WilmasBeauty. Från början handlade kanalen främst om smink men med tiden har den blivit mer personlig. Sommaren 2018 ändrade hon kanalens namn till Wilma Holmqvist. 

Har ett eget företag 

Wilma har en bror som heter Emil, som också bor i Stockholm. År 2016 lanserade de ett märke tillsammans som heter Hickap. Företaget säljer cruelty free-smink och veganska sminkbortsar. De släppte även en klädkollektion vid lanseringen. 

Se när Wilmas pojkvän Anton Hagman berättade om deras kärleksrelation, i Melloskvaller med Betty och Johan, här!

Följer du Wilma Holmqvist på sociala medier?
Tack för din röst!

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.