Fredag 23 Jul
Stockholm

Fansen anklagar Kardashian för bluff – efter nakenbilden

Kourtney Kardashian
Kourtney Kardashian har fått kritik för en bild hon lagt upp på Instagram. Foto: Instagram

Nu möter Kourtney Kardashian kritik från fansen. Anledningen är en dåligt photoshopad bild som stjärnan lagt upp på sitt Instagram-konto – där hon har en bröstvårta på handleden och ett oproportionerligt ben.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Kourtney Kardashian, 39, har hamnat i blåsväder efter att ha publicerat en bild på Instagram. 

Det var på tisdagen som den äldsta systern i Kardashian-familjen la upp en bild på sig själv naken i ett badkar – delvis täckt av badskum. 

Bilden är tagen uppifrån och 39-åringens ansikte är uppenbart retuscherat, då det är helt utan linjer eller skuggor. 

Men det slutar inte där. Hennes ben sticker ut i en onormal vinkel på bilden och verkat ha hamnat lite tokigt i bildredigeringen. 

Fansen pekar även ut en bubbla på Kourtneys handled, som de menar ser ut som att hon har en bröstvårta på handleden, skriver Page six. 

Kourtney Kardashian kritiseras av fansen efter att hon lagt upp den här bilden. Bildkälla: Instagram/kourtneykardash

”Herregud kvinna, är det där ett barnben under dig? Gå bort från henne innan hon drunknar” har en person ironiskt skrivit som kommentar till bilden. Det skriver den amerikanska sajten. 

”Varför har du en bröstvårta på handleden?” undrar en annan person i kommentarsfältet.

Kourtney Kardashian har över 75 miljoner följare på sitt Instagram-konto. Och bilden där hon ligger naken i ett badkar är nu uppe i över 2,7 miljoner likes. 

Och till den omtalande bilden skrev Kourtney Kardashian följande ord: 

”Älska dig själv lika djupt som du älskar dem”

Kourtney Kardashian är mest känd för att vara en del av reality-programmet "Keeping up with the Kardashians", och för att vara en del av just Kardashian-familjen. Hon är dotter till affärsmannen och OJ Simpson-advokaten Robert Kardashian och Kris Jenner. Hon är syster till KimKhloé och Robert Jr. Kardashian och halvsyster till Kendall och Kylie Jenner.

Det har stormat mycket kring Kourtneys yngre syster Khloé den senaste tiden då hon tidigare i år dumpade NBA-stjärnan Tristan Thompson. Han hade varit otrogen mot Khloé med modellen Jordyn Woods, 21. Tristan verkar redan ha gått vidare och dejtar nu en fotomodell, mer om det kan du läsa här!

Tycker du att bilden ser retuscherad ut?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela