Lördag 8 Maj
Stockholm

Sigrid Bernson efter uppbrottet: "Livet har vänt"

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson
Sigrid Bernson öppnar upp sig på Instagram och skriver att livet äntligen börjar att kännas bättre. Foto: Instagram

Sigrid Bernson har ju genomgått en tuff tid efter uppbrottet med Samir Badran. På Instagram skriver hon att hon tidigare knappt kände någon glädje alls – men att livet nu äntligen har vänt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

För drygt två månader sedan tog kärlekssagan mellan Sigrid Bernson och artisten Samir Badran slut. Sigrid öppnade då upp sig på Instagram och skrev att hon hade blivit dumpad av Samir. 

Paret träffades under inspelningen av Let’s Dance för två år sedan, då Samir var Sigrids danspartner. Nu har en ny säsong av TV4:s dansprogram kickat igång – och det verkar ha gjort susen för Sigrids välmående. 

Hon öppnar återigen upp sig på sociala medier och skriver att livet äntligen har vänt och att hon börjar hitta tillbaka till sig själv. 

”Jag är så tacksam för allt just nu. Tacksam att Lets Dance kom så lägligt i mitt liv igen, för jag mår verkligen SÅ bra av få jobba med det programmet och produktionen där är som mitt andra hem. 

Tacksam att få spendera mina dagar med dans och musik, familj och vänner och på något sätt i all röra har jag lyckats vända mitt liv från att jag knappt kände glädje alls till att jag idag känner så mycket livsglädje igen.”

Sigrid Bernson öppnar upp sig om sitt välmående i ett inlägg på Instagram. Bildkälla: Instagram/sigridbernson

Hon passar även på att tacka sina fans i inlägget och skriver att de har gett henne kraft under tiden då hon befann sig på botten. 

Hon skriver också om hur viktigt det är att vara sig själv: 

"Allt börjar med att älska sig själv. Det är verkligen så. 

Jag har insett vem jag är som person och lever efter att vara exakt den jag är och den jag vill vara."

Vill du läsa hur Sigrids relation till Samir Badran ser ut idag kan du göra det här!

I årets säsong av Let's Dance dansar Sigrid med artisten Robin Bengtsson, och det har minst sagt gått kärleksrykten om de två nyblivna singlarna. Robin bröt ju nyligen förlovningen med Jenny Salte. Det kan du läsa mer om här!

Missa inte när Sigrid och Robin dansar i kvällens avsnitt av Let's Dance, på TV4 20:00. 

Har du gått igenom en tuff period efter ett uppbrott?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela