- Foto: Henrik Montgomery/TT, Faksimil Instagram @alexschulman

Fansen rasar över Alex Schulmans inlägg om Notre-Dame: "Vidrigt"

Nu har författaren Alex Schulman hamnat i blåsväder igen. Som story på sin Instagram har han nämligen lagt upp en bild på den brinnande katedralen Notre-Dame, Frankrike, med texten "Äntligen". Och fansen är minst sagt rasande.


Det var under måndagskvällen som larmet kom. Den historiska katedralen Notre-Dame i Paris stod i fulla lågor och massiva rökmoln vällde ut ur det brinnande infernot som omfamnade katedralen. Något som vi rapporterade om här.

Nyheten spred sig snabbt både via sociala medier och nyhetssajter runt om i världen. Och det dröjde inte länge innan både bilder och filmer från den fruktansvärda branden började spridas.

Senare under måndagskvällen rapporterades att huvudspiran, som hade en höjd på 96 meter, på katedralen hade rasat. Här kan du läsa allt vi vet om branden.

I blåsväder

Historia har gått upp i rök och sorgsna inlägg har spridits världen över. Men någon som delade ett inlägg som kanske skilde sig lite från mängden var författaren Alex Schulman, 43. 

Alex har tidigare gjort sig känd för att provocera andra. Senaste exemplet är influencern Samir Badran, 28, som fick sig ett påhopp av Schulman. Men Samir lät sig inte baktalas utan slog snabbt tillbaka. Det ledde till att de lade ner stridsyxan och planerade att äta lunch tillsammans. Det kan du läsa mer om här.

"Äntligen"

Men nu har Schulman hamnat i blåsväder igen. Som händelse på sin Instastory lade Schulman upp en bild på den brinnande katedralen i Paris med texten "Äntligen". 

Denna story har väckt aggressioner och fansens arga kommentarer väller in på Schulmans senaste upplagda bild på Instagram. Och ja, de är minst sagt rasande.

"Hur kan man lägga upp en bild på Notre Dame och skriva 'äntligen' förstår jag inte. Skäms på dig", skriver en användare. 

"Så respektlös. Du borde skämmas. Du har så många följare och postar 'äntligen'. SKÄMS", har en annan skrivit. En ytterligare användare fyller i med "Vidrigt".

Och kommentarerna fortsätter flöda:

"Tänk om ditt hem stod i lågor en dag och någon la upp en bild med texten 'Äntligen'. Hur skulle det kännas?", skriver en person och fyller i att "det inte är en dålig jämförelse då kristna ser kyrkor som sina hem".

Men vad Schulman egentligen menar med sitt inlägg kan bara han själv svara på.

Nyheter24 har sökt Schulman.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Följer du Alex Schulman?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

2 timmar sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

3 timmar sedan
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.