Tisdag 19 Okt
Stockholm

Fansen rasar över Alex Schulmans inlägg om Notre-Dame: "Vidrigt"

Nu har författaren Alex Schulman hamnat i blåsväder igen. Som story på sin Instagram har han nämligen lagt upp en bild på den brinnande katedralen Notre-Dame, Frankrike, med texten "Äntligen". Och fansen är minst sagt rasande.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela

Det var under måndagskvällen som larmet kom. Den historiska katedralen Notre-Dame i Paris stod i fulla lågor och massiva rökmoln vällde ut ur det brinnande infernot som omfamnade katedralen. Något som vi rapporterade om här.

Nyheten spred sig snabbt både via sociala medier och nyhetssajter runt om i världen. Och det dröjde inte länge innan både bilder och filmer från den fruktansvärda branden började spridas.

Senare under måndagskvällen rapporterades att huvudspiran, som hade en höjd på 96 meter, på katedralen hade rasat. Här kan du läsa allt vi vet om branden.

I blåsväder

Historia har gått upp i rök och sorgsna inlägg har spridits världen över. Men någon som delade ett inlägg som kanske skilde sig lite från mängden var författaren Alex Schulman, 43. 

Alex har tidigare gjort sig känd för att provocera andra. Senaste exemplet är influencern Samir Badran, 28, som fick sig ett påhopp av Schulman. Men Samir lät sig inte baktalas utan slog snabbt tillbaka. Det ledde till att de lade ner stridsyxan och planerade att äta lunch tillsammans. Det kan du läsa mer om här.

"Äntligen"

Men nu har Schulman hamnat i blåsväder igen. Som händelse på sin Instastory lade Schulman upp en bild på den brinnande katedralen i Paris med texten "Äntligen". 

Denna story har väckt aggressioner och fansens arga kommentarer väller in på Schulmans senaste upplagda bild på Instagram. Och ja, de är minst sagt rasande.

"Hur kan man lägga upp en bild på Notre Dame och skriva 'äntligen' förstår jag inte. Skäms på dig", skriver en användare. 

"Så respektlös. Du borde skämmas. Du har så många följare och postar 'äntligen'. SKÄMS", har en annan skrivit. En ytterligare användare fyller i med "Vidrigt".

Och kommentarerna fortsätter flöda:

"Tänk om ditt hem stod i lågor en dag och någon la upp en bild med texten 'Äntligen'. Hur skulle det kännas?", skriver en person och fyller i att "det inte är en dålig jämförelse då kristna ser kyrkor som sina hem".

Men vad Schulman egentligen menar med sitt inlägg kan bara han själv svara på.

Nyheter24 har sökt Schulman.

Följer du Alex Schulman?
Tack för din röst!
Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela