Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Prinsessan Madeleine firar påsk – se gulliga bilden barnen

- 20/04/2019, 17:24

Äntligen är det påsk! Många firar högtiden med härligt väder, god mat och mycket godis. Även kungahuset har hakat på påskfirandet! Prinsessan Madeleine passar på att dela med sig av en ny bild på lillprinsessorna och lillprinsen på Instagram.

Glad påsk! Ja, det är prinsessan Madeleine som senaste året har delat med sig mer och mer på sociala medier som ännu en gång stoltserat med sina urgulliga barn.

Prinsessan Madeleine och herr Christopher O'Neills har tre barn tillsammans. Prinsessan Leonore, prins Nicolas och lill-sessan Adrienne. Och på Instagram kan vi även se att barnen håller i två korgar. Men där ligger inga ägg. Nej istället ligger där två små vita kaninisar i varsin liten påskkorg.

"Glad påsk önskar våra kaniner", skriver prinsessan Madeleine på Instagram.

Prinsessan Madeleine Instagram
"Happy Easter from our bunnies!" Bildkälla: Instagram @princess_madeleine_of_sweden

Fullspäckat schema

Angående höjdpunkter att fira så har det varit ett minst sagt fullspäckat schema för kungafamiljen under den senaste tiden. I slutet på februari, närmare bestämt 23 februari, var det prinsessan Estelles sjuårsdag. Det firade Hovet med att dela nya bilder på 7-åriga prinsessan och lillebrorsan prins Oscar som åkte släde i snön bakom welshponnyn Viktor. Här kan du se de bilderna.

Redan dagen efter, 24 februari, var det dags att hurra igen. Då var det nämligen på dagen 10 år sedan som det blev officiellt att kronprinsessan Victoria hade förlovat sig med prins Daniel. För att fira det delade kungahuset med sig av en rörande throwback-bild, och ett foto på paret som aldrig tidigare delats med allmänheten. Här kan du läsa mer om det.

Sen var det dags igen. Prins Oscar fyllde 3 år! Kungahuset firar dagen med att bland annat dela med sig av en ny bild på prinsen. Vem tycker du att Oscar är mest lik? Kika och avgör här.

Minns du när prinsessan Adrienne fyllde 1 år? Nyheter24 har tidigare skrivit om det och det kan du läsa mer om här.