Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Johnny Depp anklagar Amber Heard för att ha målat sina blåmärken

- 22/05/2019, 10:11

Efter skilsmässan med skådespelaren Johnny Depp visade Amber Heard upp flera blåmärken. Nu anklagar Depp sitt ex för att ha målat dit dem. "Jag var offret", menar han enligt The Guardian.

Äktenskapet mellan Johnny Depp, 55 och Amber Heard, 33, kantades minst sagt av drama och konflikter. Paret skilde sig 2017 och i efterhand har de anklagat varandra för misshandel och drogmissbruk.

"Fejkade blåmärken"

Nu menar Depp på att hans ex har fejkat bevisen för misshandeln. I ett svar som har skickats till domstol så hävdar skådespelaren att blåmärkena, som Heard visade upp i samband med att skandalerna blossade upp, är ditmålade, enligt The Guardian.

”Jag har nekat till Ms Heards hårda anklagelser sedan i maj 2016 när hon gick in i rätten för att få ett kontaktförbud utfärdat med hjälp av ditmålade blåmärken som vittnen och övervakningsfilmer bekräftar inte fanns där varje dag veckan innan...jag kommer att fortsätta neka till dem för resten av mitt liv”, skriver han.

Samtidigt hävdar Depp att det var han som blev utsatt i relationen och att hennes våldsamma beteende orsakade allvarliga kroppsskador.

”Jag har aldrig misshandlat Ms Heard eller någon annan kvinna. Hon var förövaren och jag var offret. Medan hon blandade receptbelagd amfetamin och receptfri medicin med alkohol utförde hon otaliga våldsamma handlingar mot mig, ofta med en tredje part närvarande", skriver han.

Amber Heard och Johnny Depp
Johnny Depp anklagar Amber Heard för att ha fejkat bevisen. Bildkälla: Joel Ryan/AP

Advokaten menar på att bevisningen är tydlig

Heard säger att anklagelserna är felaktiga och menar på att bevisningen är tydlig i det här fallet.

– Johnny Depp slog Amber Heard vid upprepade tillfällen...Mr Depps och hans teams desperata försök att återuppliva hans karriär genom att initiera grundlösa tvister med människor som en gång stod honom nära – hans före detta advokater, före detta manager och före detta fru – lurar ingen, säger hennes advokat Eric George till People.

Heard har tidigare kallat Depp för ett "monster", vilket Nyheter24 skrev om här!