Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Benjamin Ingrossos avslöjande lista väcker många frågor

- 28/05/2019, 17:03

Ja, det är inte lätt att bli vuxen. Fråga bara artisten Benjamin Ingrosso. Nu berättar han nämligen om de utmaningarna han har i vuxenvärlden...

Artisterna Benjamin Ingrosso, 21, och Felix Sandman, 20, gör i skrivande stund succé med sin singel "Happy thoughts" som har drygt två miljoner spelningar på Spotify. 

Duon driver även podcasten "Livets liv" tillsammans, och i det senaste avsnittet pratar de om det här med att bli vuxen – och sedan bestämmer de sig för att lista åtta saker var som de vill lära sig inför vuxenlivet. 

– Jag ska lära mig om ekonomi. Och det är alltså att kunna ta hand om räkningar, betala fakturor, säger Benjamin i podcasten.

Felix Sandman och Benjamin Ingrosso
Felix Sandman och Benjamin Ingrosso gör succé med sin singel "Happy thoughts". Bildkälla: Instagram/benjaminingrosso

"Vet bara hur man tvättar kläder i Los Angeles"

Den andra punkten är det här med att tvätta sina egna kläder. Något som är lite av en utmaning för Benji.

– Nummer två är att lära sig att tvätta. Jag kan inte tvätta kläder ännu. När jag är i Los Angeles kan jag tvätta mina kläder för då är det bara en lucka så häller man lite grejer i en skål, berättar han.

Nu är drömmen för stjärnan att även klara av tvättmaskiner i Sverige. Det tredje målet Benjamin har är att ta körkort.

Benjamin Ingrosso
Man kan inte vara bra på allt – Benjamin Ingrosso har en fantastisk sångröst men han har lite kvar att lära när det kommer till vuxenlivet! Bildkälla: Stella Pictures.

– Nummer fyra är att jag ska lära mig att somna själv. Jag tycker fortfarande att det är lite läskigt att somna själv. Jag är rädd för tjuvar och sånt där. Jag har stenkoll i mitt hem på alla lås – allting, berättar han i podcasten.

Kan inte byta kanal på tv:n utan hjälp

Som Benjamin var inne på tidigare så handlar en del av den tråkiga vuxenvärlden om att sköta sin ekonomi. Något som kan hjälpa en då är ju givetvis en internetbank och Swish – så det står också på Benjis "att göra"-lista. På sjätte plats hittar vi punkten "fixa en ny dator".

– Jag ska ha en dator där jag kan skriva mejl och spela in demos och lite såna där grejer, berättar han. Sjunde punkten på Benjamins vuxenlista är att börja spara kvitton så han kan göra avdrag.

Benjamin Ingrosso
Benjamin Ingrosso ska nu lära sig "tekniska grejer". Bildkälla: Stella Pictures

Sist men inte minst har han en riktigt knepig rackare att lära sig.

– Nummer åtta är att lära mig tekniska grejer. Som då när jag flyttar hemifrån – att kunna fixa elen, kunna sätta på tv:n utan att behöva fråga någon om vilken fjärrkontroll...Det där fattar inte jag, varför kan man inte ha en fjärrkontroll bara, säger Benjamin.

Vet du hur man använder en tvättmaskin?