Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Prins Nicolas fyller 4 år – se prinsessan Madeleines nya bild

- 15/06/2019, 11:43 -

Idag är det prins Nicolas Paul Gustafs fjärde födelsedag och nu delar prinsessan Madeleine med sig av en ny bild på lillprinsen på Instagram. Stort grattis till prinsen och hertig av Ångermanland!

Stort grattis Nicolas på födelsedagen! Ja, det är prinsessan Madeleine som senaste året har delat med sig mer och mer på sociala medier och nu stoltserar hon ännu en gång med ett av sina urgulliga barn.

Prinsessan Madeleine och herr Christopher O'Neills har tre barn tillsammans – prinsessan Leonore, prins Nicolas och lill-sessan Adrienne. Denna dag lyser alla strålkastare på lille prinsen Nicolas som fyller fyra år!

"Happy Birthday sweet Nicolas! Turning 4 years today!", skriver prinsessan Madeleine på sitt Instagram-konto.

Prins Nicolas
Bildkälla: Instagram @princess_madeleine_of_sweden

Stort grattis till lille prinsen!

Fullspäckat schema

Angående höjdpunkter att fira så har det varit ett minst sagt fullspäckat schema för kungafamiljen under den senaste tiden. I slutet på februari, närmare bestämt 23 februari, var det prinsessan Estelles sjuårsdag. Det firade Hovet med att dela nya bilder på 7-åriga prinsessan och lillebrorsan prins Oscar som åkte släde i snön bakom welshponnyn ViktorHär kan du se bilderna.

Redan dagen efter, 24 februari, var det dags att hurra igen. Då var det nämligen på dagen 10 år sedan som det blev officiellt att kronprinsessan Victoria hade förlovat sig med prins Daniel. För att fira det delade kungahuset med sig av en rörande throwback-bild, och ett foto på paret som aldrig tidigare delats med allmänheten. Här kan du läsa mer om det.

Sedan var det dags igen. Prins Oscar fyllde 3 år! Kungahuset firade dagen med att bland annat dela med sig av en ny bild på prinsen. Vem tycker du att Oscar är mest lik? Kika och avgör här.

Minns du när prinsessan Adrienne fyllde 1 år? Nyheter24 har tidigare skrivit om det och det kan du läsa mer om här.

Tycker du om födelsedagar?