Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrossos midsommarkärlek: "Vad händer?"

- 22/06/2019, 14:55 -

Bianca Ingrosso delade med sig av sin midsommar på Instagram, som hon firade med släkt, vänner och pojkvännen Philippe.

Nu är midsommarhelgen snart över. För många betydde det fest med vänner, medan andra kanske hellre hängde med familj och släkt.

Mer kära än någonsin

Någon som fick det bästa av båda världar var influencern och tv-profilen Bianca Ingrosso, som tillsammans med flera kända ansikten så som Nause och Molly Hammar dansade sig genom midsommarafton, självklart med hennes pojkvän Philippe Cohen; och paret såg mer kära ut än någonsin.

Paret såg väldigt kära ut.
Paret såg väldigt kära ut. Ett filmklipp som visar dansen går att se högre upp i artikeln. Bildkälla: Instagram/linuswahlgren

Flera släktingar

Andra som Bianca firade med var hennes mamma Pernilla Wahlgren, lillebrorsan Benjamin Ingrosso, morbror Linus Wahlgren samt deras mormor och morfar Christina Schollin och Hans Wahlgren.

Det verkade vara god stämning och glada miner, vad vi fick se på Biancas Instastories. På Pernillas story får vi även se en dans mellan Bianca och Philippe, där paret ser ut att vara upp över öronen förälskade i varandra.

Ju senare det blev, desto mer verkade folk släppa lös vid bryggan ute på norra Lagnö, där de såg ut att spendera högtiden. 

Biancas midsommar spenderades på norra Lagnö.
Biancas midsommar spenderades på norra Lagnö. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso