ASAP Rocky och 19-åring
19-åringen berättar om hur hans liv har förändrats. - Foto: Polisens förundersökningsprotokoll

ASAP Rocky-fallet: 19-åringen: "Har förlorat min flickvän"

Idag fortsätter rättegången mot rapstjärnan ASAP Rocky, som står åtalad för misshandel av en 19-årig man. Under morgonen berättade 19-åringen om hur hans liv har förändrats den senaste tiden.


Idag fortsätter rättegången mot den amerikanska rapstjärnan ASAP Rocky, vars riktiga namn är Rakim Meyers. ASAP Rocky har suttit häktad i Sverige sedan den 5 juli och är åtalad för att ha misshandlat en 19-årig man.

Stillbilder från en videofilm visar delar av misshandeln. Bildkälla: Polisens förundersökningsprotokoll

På plats i säkerhetssalen i Stockholms tingsrätt är idag givetvis den åtalade ASAP Rocky och dennes advokat Slobodan Jovicic. Även den målsägande – 19-åringen – är på plats med målsägandebiträdet Magnus Strömberg. 

Tidigare har det rapporterats om hur 19-åringen har mått mycket dåligt och inte känt sig trygg efter all uppståndelse kring fallet. 

ASAP Rocky i Stockholms tingsrätt. Bildkälla: Illustration: Anna Harvard/TT Bild

"Förlorat min flickvän och mina vänner" 

Något som 19-årigens målsägandebiträde Magnus Strömberg visar på under dagens rättegång. Enligt Aftonbladet så får 19-åringen en fråga om den vän som tidigare också var målsägande men nu istället ska vittna under eftermiddagen. 

– Sedan den dagen har jag varken träffat honom, inte ringt, ingenting, säger 19-åringen. 

– På grund av den här händelsen har jag förlorat min flickvän och mina vänner. Och att min familj är ledsna över det som har hänt, säger 19-åringen, skriver Aftonbladet i sin liverapportering från dagens rättegång. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

2 timmar sedan

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.