Stockholm

Här är de svenska kändisarnas egna semesterbilder

Bianca Ingrosso, Samir Badran, Laila Bagge och Martin Timell
Se vad de svenska kändisarna har gjort i sommar!. Foto: Stella Pictures

Är du också nyfiken på vad Bianca Ingrosso, Martin Timell, Laila Bagge, Samir Badran och Isabella Löwengrip gjort på sina semestrar? Se kändisarnas semesterbilder här!


Läs mer

Tidigare har Nyheter24 skrivit om vad de svenska kändisarna ska göra på sina semestrar i sommar. Då berättade influencerprofilen Hanna "Hannalicious" Friberg om sina planer.

– Mykonos och Ibiza! Älskar Ibiza, har varit där 3 år i rad nu, berättade Friberg för Nyheter24.

Andra, som modellen och poddstjärnan Alice Stenlöf håller sig hemma i Sverige i sommar. För Alice är det västkusten för hela slanten. 

För den nyblivna mamman Kenza Zouiten har det också blivit en härlig mammaledighet i sommar-Sverige. Tillsammans med maken Aleks och sonen Nikola har de även tillbringat två veckor i Trosa utanför Stockholm. Där har de bott i ett fantastiskt fint hus precis vid vattnet.

Kenza och sonen Nikola i sitt sommarhus i Trosa. Bildkälla: Instagram/kenzas

"Här kommer vi bo i 2 veckor och bara ta det lugnt, gå promenader ute i naturen, bjuda över vänner på grillning och spel och förhoppningsvis sola och bada (kanske jag också hinner bada om jag slutar blöda) om vädret tillåter", skrev Kenza i sin blogg.

Entreprenören och bloggaren Isabella Löwengrip slår på riktigt stort –hon har hyrt ett hus för en miljon kronor och har dessutom hunnit bli paparazzifotograferad med nya kärleken, miljardären Erik Selin. 

Magdalena Graaf och maken Filip njuter av ledigt i Ystad. Bildkälla: Instagram/graafmagdalena 

Se kändisarnas egna semesterbilder

Vi vill inte verka neggiga – men snart är sommaren slut...

Därför passar vi på att hålla semesterandan uppe in i det sista genom att ta en närmare titt på de svenska kändisarnas egna semesterbilder...

I klippet ovan ser du vad Bianca Ingrosso, Samir Badran, Martin Timell, Magdalena Graaf, Samir Badran och många fler har roat sig med i sommar!

Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.