Amir Akroutis sommarflirt – en känd, manlig Paradise Hotel-deltagare

Amir Akrouti berättar i sin senaste video om sin senaste sommarflirt som är en av våra mest kända Paradise Hotel-deltagare. Mannen vill vara anonym då han fortfarande anser sig vara hetro men bara vill "experimentera".


Det är i sin senaste video som Youtubestjärnan Amir Akrouti berättar om sin senaste sommarflirt. Han vill inte berätta vem personen är då personen är en känd Paradise Hotel-deltagare

– Jag träffade honom under typ hela sommaren. Vi hittade varandra på nätet, på en sida där jag fler än en gång fått kontakt med straighta killar som vill testa att vara med en annan kille. Vi började skriva med varandra och han var väldigt tydlig med att han är straight men att han kan tänka sig att göra någonting med en annan kille, berättar Amir. 

"Jag tog en snabbkik på brevlådan och såg vem det var". Bildkälla: Youtube

– Vi skrev lite fram och tillbaka och kom fram till att jag kunde ge honom ett blow job but thats it. Men när vi började diskutera om en eventuell träff så sa han att han vill dölja sitt ansikte. Sagt och gjort så kom det en kväll när jag kom dit och han ligger på sängen helt naken med täcket över huvudet. Och sedan körde vi lite alla möjliga saker, säger han vidare. 

Innan Amir skulle hem så tog han en snabbkoll på mannens brevlåda och såg där hans namn. 

– Jag scrollade min Instagram och kommer in på en sprängsnygg PH-kiles Instagram och ser ju att det är ju han?, berättar Amir.

Svenska Youtubers gjorde en lista på vad som framkommer om personen Amir pratar om. 

Han har en vältränad kropp.

Han är ungefär mellan 27-31 år.

Han har varit med på en av de tre senaste upplagorna av programmet.

Han bor i Stockholm.

Han är en av de mer kända manliga deltagarna.

Han har enligt Amir "inget vanligt Svensson-namn".

Amir har tidigare följt honom på Instagram men har nu avföljt honom i samband med videon.

Nu är spekulationerna i full gång om vem mannen kan vara vilket gjort att Amir tvingats vädja till sina följare att sluta gissa på namn. 

"Jag menar det när jag säger att denna video INTE(!) går ut på att hänga ut någon, hoppas ni kan respektera det. Av självklara skäl kommer jag att radera samtliga kommentarer där det gissas på namn, ok? Älskar er", skriver han. 

Bilder på profilerna från de tre senaste säsongerna (utan jokrar). Bildkälla: Svenska Youtubers

Fortsättning följer... 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hade du en sommarflirt denna sommar?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Prestigefyllt EU-pris till tysk film

2 timmar sedan

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

3 timmar sedan
Ett exemplar av sir Walter Scotts klassiska bok "Ivanhoe" har återlämnats till ett bibliotek i Colorado. Den lånades ut 1919 men ingen förseningsavgift, som klättrat upp till motsvarande cirka 150 000 kronor, kommer att krävas in.

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

idag 16:01
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

idag 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

idag 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

idag 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.