Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Isabella Löwengrip om psykologens tuffa krav: ”Dåligt samvete”

- 16/09/2019, 17:59 -

Bloggaren och entreprenören Isabella ”Blondinbella” Löwengrip lever minst sagt ett liv med högt tempo. Hon berättar att hon sällan har tid att stanna upp och bearbeta sådant som kan kännas jobbigt.

För bloggerskan och entreprenören Isabella Löwengrip, 28, har det senaste året inte alltid varit en dans på rosor. 

Hon gick nämligen igenom ett tufft uppbrott med ex-pojkvännen Hampus Jarlbo, 29, en situation du kan läsa allt om här

På sin blogg har Isabella Löwengrip varit öppen med att hon har en tendens att tränga undan svåra känslor. 

”I längden vet jag ju att vi människor inte mår bra att sopa känslorna under mattan. Det är bara det att jag inte riktigt har verktygen för bearbetning själv”, har hon skrivit i sin blogg.

Hon berättade för läsarna förra året att hon ville gå i långsiktig psykoanalys för att gå mer in på djupet. 

Isabella Löwengrip
Isabella "Blondinbella" Löwengrip tar sig sällan tid att bearbeta sådant som kan kännas jobbigt. Bildkälla: Stella pictures 

Psykologen satt ner foten

Psykologen har upprepade gånger satt ner foten och påmint Isabella om att hon måste ta tid för sig själv. Men det är inte alltid så lätt för henne. 

”Jag är så duktig på att maxa jobb vid varenda möjliga lucka men nu kände jag att jag behövde göra något privat. Jag får alltid dåligt samvete när jag inte jobbar och det tar emot enormt att göra något som inte gynnar bolagen”, skriver Blondinbella. 

Men det finns en person som kan få Isabella att varva ner  och det är ingen mindre än hennes mamma. 

”Min psykolog ligger på mig om Isabella-tid och i dag kom en sådan stund. Det var väldigt mysigt att träffa mamma. Jag känner ofta att mitt liv är som en film. Allt går så fort. Med mamma så kan livet pausa en liten stund. Det behövs”, skriver hon. 

Isabella Löwengrip är sedan i juli tillsammans med miljardären Erik Selin. Läs mer om deras resa till Nairobi, Kenya, här!