Nu-soker-Sigrid-Bernson-karleken-i Love-Island
Nu söker Sigrid Bernson kärleken i Love Island - Foto: Instagram/sigridbernson

Efter uppbrottet – Sigrid Bernson söker kärleken i Love Island

I januari tog det slut mellan Lets Dance-profilen Sigrid Bernson och influencern Samir Badran. Sedan dess har Sigrid hållit en låg profil på kärleksfronten – något det nu blir ändring på. Imorgon kliver hon nämligen in i kärleks-såpan Love Island.


I början av året tog det slut mellan Sigrid Bernson, 30, och Samir Badran, 29. Paret träffades när de dansade tillsammans i tv-programmet Let's Dance – något som snabbt förvandlades till en kärlekssaga. 

Samir och Sigrid under efterfesten för melodifestivalen 2018 där Samir uppträdde. Bildkälla: Johan Nilsson/TT

Efter drygt två år tillsammans meddelade paret på sina sociala medier att det var över – och det dröjde inte länge innan Samir sågs med en ny flamma

Sigrid å andra sidan har hållit en låg kärleksprofil, något hon nu ändrar med buller och bång. Imorgon kliver hon in i dokusåpan Love Island för att söka kärleken. 

"Roliga äventyr" 

Under onsdagen la Sigrid upp en bild på sig själv i baddräkt till bildtexten: "Roliga äventyr väntar på Corfu". 

Bildkälla: Instagram/sigridbernson

I en intervju med Expressen avslöjar David Lilemägi, exekutiv producent för Love Island Sverige, mer detaljer om det äventyr som Sigrid syftar på. 

– Det stämmer att Sigrid kommer att kliva in i villan. Vad det leder till kommer tittarna att få se i torsdagens avsnitt, men som vanligt lämnar det ingen oberörd och är bara en del av prövningen som återstår innan veckans final i Love Island Sverige. 

”Love Island Sverige” går att se klockan 19.00 på Kanal 7, TV4 Play och Cmore. 

Samirs nya kärlek

Även om Sigrid Bernson ännu inte hittat kärlek har Samir Badran inte legat på latsidan. I början av juli stod det klart att hade ett öppet förhållande med 22-åriga Julia Sundquist. Några veckor senare meddelade paret att de blivit exklusiva

Samir med flickvännen Julia. Bildkälla: Instagram/samirbadrans

Läs även: Samir Badran om Sigrid Bernson: "Bästa relation jag haft"

/
Kollar du på Love Island?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Romantasy - succégenre som når miljoner

1 timme sedan

De ska tävla i Melodifestivalen

1 timme sedan
I dag avslöjas nästa års artister i Melodifestivalen. Musiktävlingen verkar bjuda på många vana återvändare – men också flera oväntade namn.

Paow ångrar att hon tog Ozempic – det här hände

igår 21:57
För en tid sedan postade Paulina “Paow” Danielsson en video på när hon tog Ozempic. Nu går influencern ut och berättar om vad som hände efter, och varför hon ångrar det.

Här är kläderna Robinson-Toves kille inte gillar att hon bär

igår 15:27
Robinson-profilen Tove Dalsryd fortsätter att engagera ute i stugorna. Efter sin medverkan i tv har hon valt att dela med sig en hel del kring det som händer i hennes liv.

Därför pratar Karolina "VonTilander" Tilander med brytning: "Jag har..."

igår 15:15
Karolina "VonTilander" Tilander är ett stort namn både på TikTok och nu i Robinson 2023. Något många har reagerat på är hennes brytning – och nu berättar Karolina mer om det hela...

Marie Serneholt 11 år efter uppbrottet: "Om jag skulle träffa Måns i dag..."

igår 14:52
Måns Zelmerlöw gick från Idol-deltagare till en av Sveriges mest älskade artister och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om Lundasonen? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenska folket googlar om Zelmerlöw.