Nu-soker-Sigrid-Bernson-karleken-i Love-Island
Nu söker Sigrid Bernson kärleken i Love Island - Foto: Instagram/sigridbernson

Efter uppbrottet – Sigrid Bernson söker kärleken i Love Island

I januari tog det slut mellan Lets Dance-profilen Sigrid Bernson och influencern Samir Badran. Sedan dess har Sigrid hållit en låg profil på kärleksfronten – något det nu blir ändring på. Imorgon kliver hon nämligen in i kärleks-såpan Love Island.


I början av året tog det slut mellan Sigrid Bernson, 30, och Samir Badran, 29. Paret träffades när de dansade tillsammans i tv-programmet Let's Dance – något som snabbt förvandlades till en kärlekssaga. 

Samir och Sigrid under efterfesten för melodifestivalen 2018 där Samir uppträdde. Bildkälla: Johan Nilsson/TT

Efter drygt två år tillsammans meddelade paret på sina sociala medier att det var över – och det dröjde inte länge innan Samir sågs med en ny flamma

Sigrid å andra sidan har hållit en låg kärleksprofil, något hon nu ändrar med buller och bång. Imorgon kliver hon in i dokusåpan Love Island för att söka kärleken. 

"Roliga äventyr" 

Under onsdagen la Sigrid upp en bild på sig själv i baddräkt till bildtexten: "Roliga äventyr väntar på Corfu". 

Bildkälla: Instagram/sigridbernson

I en intervju med Expressen avslöjar David Lilemägi, exekutiv producent för Love Island Sverige, mer detaljer om det äventyr som Sigrid syftar på. 

– Det stämmer att Sigrid kommer att kliva in i villan. Vad det leder till kommer tittarna att få se i torsdagens avsnitt, men som vanligt lämnar det ingen oberörd och är bara en del av prövningen som återstår innan veckans final i Love Island Sverige. 

”Love Island Sverige” går att se klockan 19.00 på Kanal 7, TV4 Play och Cmore. 

Samirs nya kärlek

Även om Sigrid Bernson ännu inte hittat kärlek har Samir Badran inte legat på latsidan. I början av juli stod det klart att hade ett öppet förhållande med 22-åriga Julia Sundquist. Några veckor senare meddelade paret att de blivit exklusiva

Samir med flickvännen Julia. Bildkälla: Instagram/samirbadrans

Läs även: Samir Badran om Sigrid Bernson: "Bästa relation jag haft"

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kollar du på Love Island?
Tack för din röst!