Samir Badran och Viktor Frisk släpper låten Kemi
Samir Badran och Viktor Frisk släpper låten Kemi – tillägnas Samirs nya flickvän Julia.

Samir Badran hyllar flickvännen Julia med nya kärlekslåten "Kemi"

​Samir Badran och Viktor Frisk har sommarplågor som "Bada nakna", "Success", "Groupie” och "Saxofuckingfon" på sitt samvete. Nu släpper duon den nya låten "Kemi" – och Samir avslöjar för Nyheter24 att han har tillägnat låten till flickvännen Julia.


Redan i början av juli skrev Nyheter24 om hur Samir Badran, 29, har hittat kärleken i Linköpingstjejen Julia Sundquist, 22. Paret hade en härlig solsemester i Spanien, där de bjöd sina följare på bilder från resan. 

I början hade de ett öppet förhållande, men några veckor senare stod det klart att paret blir exklusiva. På Instagram bedyrar de öppet sin kärlek, och Samir berättade då om de heta känslorna för Julia.

Nu tar Samir det hela ett steg längre – och tillägnar den nya låten "Kemi" till sin Julia.

– Så jävla kär i min flickvän Julia, aldrig haft så kul med nån. Låten är tillägnad den sjuka kemi vi har, säger Samir till Nyheter24.

Samir Badran och Julia Sundquist i Marbella. Bildkälla: Instagram

Viktor Frisk har i sin tur tillägnat låten till sin kompis, influencerprofilen Margaux Dietz. De syntes kyssas under en blöt utekväll för bara någon vecka sedan – något som väckte starka reaktioner då hon är gift.

I en intervju med Nyheter24 berättade Frisk tidigare i veckan om de reaktioner han har fått efter kyssen.

– Att hon är gift och att man absolut inte kysser en gift kvinna. Jag kan ju säga att jag och Margaux är ju bra vänner, sjukt bra vänner, berättade han då.

Viktor Frisks och Margaux Dietz kyss blev en het potatis – men, de är faktiskt bara vänner! Bildkälla: Instagram

Margaux har självklart redan hört Samir och Viktors låt – och hon kunde då inte låta bli att gissa vad den handlar om...

– Margaux har sagt att 'den där låten måste vara tillägnad till mig', vi har haft så jävla roligt i sommar. Vi har verkligen en kemi, på ett vänskapligt plan of course, berättade Frisk för Nyheter24.

Här kan du lyssna på Samir och Viktors nya låt.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!