Fredag 7 Maj
Stockholm

Magdalena Graaf om sin crush på Leif GW Persson: ”Vill skeda honom”

Systrarna Graaf
Magdalena Graafs frikort är Leif GW Persson. Foto: Stella pictures

Systrarna Magdalena och Hannah Graaf gör comeback med en egen tv-serie på TV3. För Nyheter24 avslöjar Magdalena Graaf att Leif GW Persson är hennes frikort – och vad hon skulle vilja göra med honom om de spenderade en natt tillsammans.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Du som växte upp på 90-talet minns säkerligen låten You got what I want – alltså hitlåten som systrarna Magdalena, 43, och Hannah Graaf, 41, slog igenom med.

De har båda befunnit sig i rampljuset på ett eller annat sätt sedan dess. Nu är de aktuella med en alldeles egen reality-serie där vi får följa Magdalena och Hannah i deras vardagsliv. 

Sedan år 2010 har Magdalena Graaf varit tillsammans med Filip Larsson, 45. Paret bor tillsammans i en 16-miljoners villa i Djursholm, och tillsammans har de sönerna Charlie och Louie.

”Jag älskar GW Persson” 

Men om Magdalena fick chansen att spendera en natt med någon annan än maken Filip skulle lotten hamna på kriminologen Leif GW Persson. 

– Mitt frikort är Leif GW Persson. Jag älskar GW Persson, säger Magdalena Graaf till Nyheter24. 

Magdalena Graaf är tillsammans med Filip Larsson, men hennes frikort faller på Leif GW Persson. Bildkälla: Stella pictures 

”Jag skulle skeda GW” 

Magdalena avslöjar för Nyheter24 vad hon skulle göra med Leif GW Persson om de skulle spendera en natt tillsammans. 

– Jag skulle skeda GW och så ska han läsa sina böcker för mig högt. Så skulle vi prata brottsfall och diskutera litteratur. Jag vill bara ha en litterär natt med GW där vi pratar cold cases, säger Magdalena.  

Se Nyheter24:s intervju med Systrarna Graaf i klippet ovan! 

Vill du läsa om Hannah Graafs nya singelliv kan du göra det här! 

Systrarna Graaf visas tisdagar 21.00 på Viaplay, TV3 och Viafree.

Tittar du på serien Systrarna Graaf?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela