Söndag 9 Maj
Stockholm

Bianca Ingrosso drogad under festkvällen: "Slutade inte bra"

Bianca Ingrosso drogad
Bianca Ingrosso fick något i sin drink. Foto: Stella Pictures.

Det var i lördags som Bianca Ingrosso var ute och festade i Stockholm, och något riktigt läskigt hände henne. – Ta inte emot alkohol – eller nån typ av drink – från någon som ni inte känner så väl helt enkelt, säger Bianca.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Influencerprofilen Bianca Ingrosso, 24, lever minst sagt ett liv i sus och dus. Den som följer henne på sociala medier har nog inte kunnat undgå hur hon vant rör sig på Stureplans hetaste nattklubbar med en drink i handen eller röjandes på dansgolvet. Eller så njuter hon av en middag på någon av favoritrestaurangerna i lyxklassen.

Men i lördags råkade Bianca ut för något riktigt obehagligt. I en vlogg på sin Youtubekanal berättar Bianca om vad som hände under hennes festkväll i Stockholm.

Bianca Ingrosso berättar nu om vad som hände efter en festkväll i Stockholm. Bildkälla: Stella Pictures.

"Akta er"

– Vi gick ut i vanlig ordning och jag tror att jag fick ner någonting i min dricka. För det slutade inte så bra. Ingenting hände som tur var men ah, akta er. Ta inte emot alkohol – eller nån typ av drink – från någon som ni inte känner så väl helt enkelt, säger Bianca i vloggen.

Tidigare har Nyheter24 skrivit om hur Elena Belle, 34, blev drogad under en festkväll i Los Angeles.

"Misstänker att vi fick något i drinkarna igår, ingen av oss har kunnat sova på hela natten. Har legat helt klarvaken. Har hört att många lägger droger i flaskorna", skrev hon då.

Även bloggaren Alexandra Nilsson, 28, har berättat om en fruktansvärd händelse då hon blev drogad och våldtagen på en känd Stureplansklubb. Mer om det kan du läsa här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela