Isabella Löwegrip och pojkvännen Erik Selin
Erik Selins första ord om flickvännen Isabella Löwengrip. - Foto: Stella Pictures, Instagram/isabellalowengrip

Erik Selins första ord om flickvännen Isabella Löwengrip

Bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip har varit tillsammans med miljardären Erik Selin sedan i somras. Nu hyllar den annars så hemlighetsfulla Erik sin flickvän.


Det var i slutet av juli som det stod klart att entreprenören och bloggaren Isabella Löwengrip, 29, har en ny kärlek i sitt liv – nämligen fastighetsmiljardären Erik Selin, 52.

Under sommaren fångades paret på bild då de gick hand i hand i Saint Tropez. De sågs även njuta av en drink på en stor lyxyacht innan de åt en en härlig åttarätters meny ombord.

Erik är nyskild från sin tidigare hustru Jennie Marsell, 46, som han gifte sig med år 2013. Erik och Jennie har två barn tillsammans. Skilsmässoansökan skickade Erik in den 20 maj tidigare i år. Kort efter syntes han tillsammans med Isabella under Almedalsveckan på Gotland.

Isabella Löwengrip är riktigt nykär i sin Erik. Bildkälla: Stella Pictures.

"Ett jättefint stöd"

Under Isabella Löwengrips stora kris som har kommit att prägla hennes höst så har Erik funnits vid hennes sida. I en intervju med Expressen i början av november berättade Isabella om hur han hjälper henne genom skandalen.

– Han är ett jättefint stöd i det här och jag är jättetacksam att få ha honom som bollplank. Han har så mycket erfarenhet. Men han känner mig och vet hur viktigt det är att jag få ta mig ur den här krisen på egna ben. Han kan vara ett emotionellt stöd, men resten måste jag klara själv, sa hon då.

Erik Selin. Bildkälla: Balder.se

Eriks första ord om kärleken

Erik, som är god för över 22 miljarder, är väldigt engagerad i hjälporganisationen Hand in hand. Enligt Dagens Industri är Erik den största privata givaren till Hand in hand.

Erik Selin och Isabella Löwengrip i Kenya. Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip

I september åkte Isabella och Erik till Kenya för att besöka ett av Hand in hands projekt. I en intervju med Dagens Industri berättar nu Erik att det faktiskt var Isabella som fick resan att bli av.

– Isabella är lite mer handlingskraftig än jag, och det passade att åka till Kenya, säger Erik Selin till Dagens Industri.

Allt du vill veta om Isabella Löwengrips pojkvän Erik Selin.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

1 timme sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

2 timmar sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

3 timmar sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

3 timmar sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.