Carina-Berg-och-Erik-Berg-om-sonen-Otto
Carina Berg och Erik Berg om sonen Otto - Foto: Henrik Montgomery/TT, Instagram/carinalillyberg

Carina Berg om första tiden med sonen: "Geni-unge"

Carina Berg och maken Erik Berg har fått sitt första gemensamma barn. Nu berättar Carina om första tiden med lille Otto – och sonens smarta trick för att få extra kärlek av pappa Erik.


Carina Berg, 42, och Erik Berg, 31, har efter en lång kamp fått sitt första gemensamma barn. 

Den 28 december kunde paret till slut välkomna lille Otto till världen. På Instagram delade Erik Berg med sig av den glada nyheten, vilket gav upphov till en mängd lyckönskningar från stora profiler. 

Däribland flera av Eriks fotbollskollegor såsom landslagsspelarna Mikael Lustig och Robin Olsen. Att parets babylycka delas med flera andra stora svenska profiler blir självklart när man ser reaktionerna i kommentarsfältet.

Bildkälla: Instagram/erik_berg

Även Carina Berg la upp ett inlägg där hon beskrev hur glad hon är över familjens nya tillskott: 

"I förrgår kom han till oss. Som vi har längtat. Nu torkar vi gladtårar och äter tårta. Lille Otto Berg, mamma och pappa älskar dig!", skrev hon då. 

Efter det tuffa läkarbesked som Carina Berg fått tidigare förstår man den otroliga lyckan hos henne och Erik Berg. Läkaren dömde i princip ut Carina Bergs chanser att få barn. Något hon nu alltså lyckats med mot alla odds.

"Lindar pappan runt sitt finger" 

Trots att Otto bara är sju dagar gammal tycks han redan ha lärt sig ett trick. 

Ja, om man kan säga att det är ett "trick" att vara gullig. I Ottos fall verkar det mer vara en ren och skär naturbegåvning.

"Lindar pappan runt sitt finger. Utan att ens behöva vakna. Geni-unge!", skriver Carina Berg i ett kärleksfullt Instagram-inlägg

Vi är benägna att hålla med Carina Berg! Är ni?

Bildkälla: Instagram/carinalillyberg

Carina Berg har sedan tidigare sonen Holger tillsammans med exmaken Kristian Luuk. Erik å andra sidan har blivit pappa för första gången.

Erik Berg är till vardags fotbollsspelare i Djurgårdens IF. En huvudsyssla som han nu kanske får ta lite pappaledigt ifrån. Likaså får Carina Berg fundera på en tids mammaledighet från programledandet också.

Läs även: Carina Berg om läkarens sjuka ord efter missfallet: "I chock"

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

3 timmar sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.