Calle Schulman driver med Isabella Löwengrip: "Trams"

- 17/01/2020, 12:23

Calle Schulman driver rejält med Isabella Löwengrip i två parodklipp. Men när en av hans följare kallar det för "näthat" så har Calle svar på tal.

Bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip, 29, ser vi mer av i dokumentären "This is my flipside". 

I första avsnittet om Isabella, som har fått titeln "Falling down", får vi följa de första veckorna av den kris som hon ännu befinner sig i. Mer om krisen och skandalerna kring Isabella kan du läsa här.

I dokumentären berättar Isabella att hon flyttade hemifrån som 14-åring –något som hennes pappa hävdar inte stämmer. Vidare berättar Isabella om sitt liv som entreprenör, sina misslyckanden och om relationen till sin familj.

Medieprofilen Calle Schulman, 40, är en av de som har tittat på dokumentären – och på Instagram så driver Calle friskt med Isabella. 

I ett klipp sitter Calle uppflugen i en fönsterkarm och berättar på knackig engelska att han flyttade hemifrån som 7-åring. I ett annat parodiklipp sitter Calle i en bil och pratar om livet som entreprenör. Karaktären glömmer även sina barns namn.

Calles parodiklipp hyllas i kommentarsfältet, men alla är inte övertygade. En person kallar det för "vuxenmobbning" och en annan tycker att Calles videos om Isabella är näthat.

"Det här är inte näthat. Det här är vänskapligt trams bara", svarade Calle i en kommentar på Instagram.