Isabella Löwengrip och Calle Schulman
Calle Schulman driver med Isabella Löwengrip - Foto: Stella Pictures, Instagram/calleschulman

Calle Schulman driver med Isabella Löwengrip: "Trams"

Calle Schulman driver rejält med Isabella Löwengrip i två parodklipp. Men när en av hans följare kallar det för "näthat" så har Calle svar på tal.


Bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip, 29, ser vi mer av i dokumentären "This is my flipside". 

I första avsnittet om Isabella, som har fått titeln "Falling down", får vi följa de första veckorna av den kris som hon ännu befinner sig i. Mer om krisen och skandalerna kring Isabella kan du läsa här.

I dokumentären berättar Isabella att hon flyttade hemifrån som 14-åring –något som hennes pappa hävdar inte stämmer. Vidare berättar Isabella om sitt liv som entreprenör, sina misslyckanden och om relationen till sin familj.

Medieprofilen Calle Schulman, 40, är en av de som har tittat på dokumentären – och på Instagram så driver Calle friskt med Isabella. 

I ett klipp sitter Calle uppflugen i en fönsterkarm och berättar på knackig engelska att han flyttade hemifrån som 7-åring. I ett annat parodiklipp sitter Calle i en bil och pratar om livet som entreprenör. Karaktären glömmer även sina barns namn.

Calles parodiklipp hyllas i kommentarsfältet, men alla är inte övertygade. En person kallar det för "vuxenmobbning" och en annan tycker att Calles videos om Isabella är näthat.

"Det här är inte näthat. Det här är vänskapligt trams bara", svarade Calle i en kommentar på Instagram.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

Textilmuseet prisat på Elle-galan

1 timme sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

1 timme sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.