Bianca Ingrosso: "Får utbrott när vi bråkar"

- 30/01/2020, 16:58 -

Bianca Ingrosso har inte gjort någon hemlighet av att hon har nära till sina känslor. I en ny vlogg berättar influencerdrottningen om sin högljudda vana.

Influencerdrottningen Bianca Ingrosso, 25, är officiellt tillsammans med Philippe Cohen, 25, igen. Han syns då och då på hennes Youtubekanal och när Biancas mamma Pernilla Wahlgren, 52, nyligen hade premiär för sin show "Hybris" så strålade Bianca och Philippe framför fotograferna.

Men precis som i de flesta förhållanden så bråkar Bianca och Philippe då och då. I en frågestund på Instagram avslöjade Bianca nyligen vad det oftast är som får bägaren att rinna över.

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures.

Hon menade då att det handlade om:

  • Gammalt skit
  • Att de är dåliga på att kommunicera ibland
  • Vardagsproblem som städning och annat
  • Svartsjuka
  • Och ibland bara ”jag stör mig på allt du gör just nu”

I sin senaste vlogg berättar Bianca vidare att det kan bli stormigt. Det är när hon pratar om hur lyhört det är i hennes lägenhet som hon kommer in på ämnet med sina och Philippes högljudda bråk.

– Jag stör mig inte (på grannarna reds. anm). Jag tänker bara på dom gångerna som jag pratar eller får utbrott och jag och Phillippe bråkar och jag skriker eller någonting, säger Bianca i vloggen.