BIANCA INGROSSO
Bianca Ingrosso berättar om bråken med pojkvännen. - Foto: Stella Pictures.

Bianca Ingrosso: "Får utbrott när vi bråkar"

Bianca Ingrosso har inte gjort någon hemlighet av att hon har nära till sina känslor. I en ny vlogg berättar influencerdrottningen om sin högljudda vana.


Influencerdrottningen Bianca Ingrosso, 25, är officiellt tillsammans med Philippe Cohen, 25, igen. Han syns då och då på hennes Youtubekanal och när Biancas mamma Pernilla Wahlgren, 52, nyligen hade premiär för sin show "Hybris" så strålade Bianca och Philippe framför fotograferna.

Men precis som i de flesta förhållanden så bråkar Bianca och Philippe då och då. I en frågestund på Instagram avslöjade Bianca nyligen vad det oftast är som får bägaren att rinna över.

Bianca Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures.

Hon menade då att det handlade om:

  • Gammalt skit
  • Att de är dåliga på att kommunicera ibland
  • Vardagsproblem som städning och annat
  • Svartsjuka
  • Och ibland bara ”jag stör mig på allt du gör just nu”

I sin senaste vlogg berättar Bianca vidare att det kan bli stormigt. Det är när hon pratar om hur lyhört det är i hennes lägenhet som hon kommer in på ämnet med sina och Philippes högljudda bråk.

– Jag stör mig inte (på grannarna reds. anm). Jag tänker bara på dom gångerna som jag pratar eller får utbrott och jag och Phillippe bråkar och jag skriker eller någonting, säger Bianca i vloggen.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

För Charlotta Hedlund, 30, var det "en chock" när hon hörde vad några av de andra "Robinson"-deltagarna sa om henne i synkar. Men enligt Hanna Danemyr, 45, finns en enkel förklaring. – Att gå i klinch med någon när man lever under de förhållanden vi gjorde, skulle bara skapa en otrevlig stämning, säger hon till Nyheter24.

Marcus & Martinus ger ut sina memoarer

Marcus & Martinus ska berätta historien om sina liv i en ny bok som ges ut i november. Boken "Två röster, en historia" är skriven tillsammans med journalisten Frida Söderlund, som vill ge de norska tvillingarna chansen att prata till punkt.

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?

Försenad Madonna stämd – igen

Madonna har återigen blivit stämd inför domstol av konsertbesökare som tycker att en spelning startade för sent.

GVFÖ-Kalle och partnern första samkönade paret att adoptera

Kalle Norwald är en av experterna i "Gift vid första ögonkastet". Nu berättar Kalle att han och hans partner var det första samkönade paret i Sverige att få sin ansökan om gemensam adoption godkänd utomlands.