Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Robinson"-vinnaren Klas Beyer bröt nacken alla hjärtans dag

- 14/02/2020, 16:17 -
Klas Beyer vann Robinson

Robinson-vinnaren Klas Beyer har brutit nacken.

Instagram/klasbeyer, Erik Mårtensson/TT Bild

Robinson-vinnaren Klas Beyer har brutit nacken i en otäck olycka. "Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Och ibland bryter man nacken på alla hjärtans dag", skriver han på sin Instagram.

Klas Beyer, 31, vann "Robinson 2019" och är en man som är van vid att hålla igång. Men nu blir det inte mycket action för Beyer på ett tag. Han har nämligen brutit nacken.

Det var under torsdagen som han övade snowboardhopp på en trampolin. Han landade dumt och den kusliga olyckan var ett faktum.

– Jag gjorde ett ojämnt antal volter och landade på huvudet och nacken i en vridande rörelse. Sedan så strålade det till i armen och bröstryggen, och så började benen domna bort, säger Beyer till VK.

Klas Beyer
Klas Beyer vann Robinson år 2019. Bildkälla: Erik Mårtensson/TT Bild

"Ibland bryter man nacken på alla hjärtans dag"

Han vårdas just nu på Södersjukhuset i Stockholm och enligt VK så behöver han ingen operation. Som tur är kommer han att bli helt återställd. Beyer kommer dock att få stanna på sjukhuset över helgen och kanske några dagar till.

På Instagram skriver han själv om olyckan, och passar på att tacka personalen på Södersjukhuset. 

"Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Och ibland bryter man nacken på alla hjärtans dag. Mår bra under omständigheterna och känseln i armar och ben har nästan kommit tillbaka till fullo. Personalen på SÖS har varit fantastisk", skriver han.


Vi hoppas att han snart mår bättre!