Carina Berg
Carina Berg berättar om rånet. - Foto: Gunnar Lundmark/SvD/TT Bild, Stella Pictures

Carina Berg drogad och rånad på hotell: "Så jäkla obehagligt"

Carina Berg öppnar nu upp sig om den fruktansvärt obehagliga händelsen – hon blev drogad och rånad på ett hotell i Frankrike.


Det är i podden “Gynning och Berg hittar sig själva” som Carina Berg, 42, berättar om en fruktansvärt läskig händelse som händer under en semester i Frankrike. Carina var där med sin dåvarande make Kristian Luuk, 53, och parets son.

– Vi var på semester i Frankrike och när vi vaknade på morgonen så inser vi att hade blivit sövda under natten. Då har dom varit inne i vårat sovrum där vi låg och sov, berättar Carina.

Kristian och Carinas son låg och sov i samma rum och de hade även klivit över honom.

– Det var så jäkla obehagligt. På morgonen började vi sakta upptäcka. Vi vet inte om dom hade gasat oss eller inte, säger Carina.

Kristian Luuk och Carina Berg drogades och rånades på ett hotell i Frankrike. Bildkälla: Stella Pictures.

"Vi måste ha blivit sövda"

Hon berättar att inbrottstjuvarna hade varit vid deras nattduksbord och tagit deras mobiltelefoner och vigselringar.

– Vi måste ha varit sövda. Polisen frågade oss om vi hade ont i huvudet eller något sådant, men vi kände ingenting, berättar Carina.

Kristian Luuk och Carina Berg gifte sig år 2008 och skilde sig år 2016. Carina är idag gift med fotbollsspelaren Erik Berg. Bildkälla: Stella Pictures.

Carina berättar att tjuvarna även hade radat upp alla deras kontokort och pass för att visa att de inte hade tagit det ifrån dom.

– För om dom tar kontokort och pass så blir det tydligen en ny polisiär nivå. En internationell fråga, och då lägger sig andra typer av poliser i och bankerna lägger sig i. Så länge dom tar iPads, smycken, cash och telefoner så håller det sig till den lokala polisen – och den lokala polisen är i teorin då med på det, förklarar Carina.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!