Så fick produktionen tillslut med Nina Glimsell i Celebrity Ex on The Beach

Hon tackade nej flera gånger – men tillslut valde Nina Glimsell att tacka ja till att vara med i Celebrity Ex On The Beach. Nu berättar hon varför.


Nina Glimsell, 26, var en av de absolut mest färgstarka deltagarna i förra säsongen av Celebrity Ex on The Beach

Nina stegade in en bit in i säsongen och snabbt fick hon intresse för profilen Dennis Mlivic, 21. Tittarna kunde följa deras kärlek i huset och efteråt blev de ett par. Efter några månader meddelade dock profilerna att de gått skilda vägar.

Nina Glimsell. Bildkälla: Linus Hallsenius/Dplay

När Nina gästade podden "I sanningens namn", berättade hon att det var långt ifrån självklart att hon skulle delta i säsongen. Nina blev nämligen tillfrågad av produktionen flertalet gånger – men valde gång efter gång att tacka nej. Hon blockerade till och med några som försökte att kontakta henne. 

Men en dag – då sa magkänslan till. 

Nina Glimsell är en av deltagarna i Celebrity Ex on the beach. Bildkälla: Dplay

– Jag gick ned i en depression. Tog bort mina kommentarsfält, flyttade hem till Göteborg och i samma veva ringde de från Ex on the beach – ännu en gång. Denna gång så kändes magkänslan annorlunda. Jag satte mig ned med min familj som sa att 'nej men Nina nu borde du verkligen åka', säger hon och fortsätter: 

– Då kände jag att endera sitter jag här och läser allt hat som människor skriver kring PH-säsongen. Eller så tar jag mitt pick å pack och drar till ett ställe där jag jag vet att mitt ex inte kommer att vara och där jag bara förväxlas med mig själv. Jag fick nämligen bekräftat att han inte skulle dyka upp. Så jag drog, och det förändrade allt, säger Nina. 

Sket du mer eller mindre i pengarna eller kände du att "nej men lite deg ska jag allt ha"?

– Nej herre gud, jag visste vad jag var värd, säger Nina. 

Celebrity Ex on the beach hittar du på Dplay. 

Poddavsnittet hittar du här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Prestigefyllt EU-pris till tysk film

1 timme sedan

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

2 timmar sedan
Ett exemplar av sir Walter Scotts klassiska bok "Ivanhoe" har återlämnats till ett bibliotek i Colorado. Den lånades ut 1919 men ingen förseningsavgift, som klättrat upp till motsvarande cirka 150 000 kronor, kommer att krävas in.

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

idag 16:01
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

idag 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

idag 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

idag 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.