Nu slutar Lovisa Worge som Bianca Ingrossos assistent

Publicerades: 20 Jul 2020, 11:33, Uppdaterades: 20 Jul 2020, 13:24

Bianca Ingrosso och Lovisa Worge har arbetat tillsammans i dryga två år. Men nu berättar Bianca att det kommer att ske lite ändringar.


Lovisa Worge, 23,  har kommit att bli en av Bianca Ingrossos, 25, närmsta vänner sedan Lovisa för lite mer än ett år sedan började arbeta som Biancas assistent. 

Tjejerna umgås nästan dygnet runt då de både arbetar tillsammans och umgås privat. 

Lovisa på arbetsintervju hos Bianca. Bildkälla: Dplay

Worge syns ofta till i Biancas vloggar, där de lunchar, jobbar, myser, hänger och festar tillsammans. Under senaste tiden har Bianca och Lovisa börjat benämna varandra som bästa vänner och Lovisa har verkligen funnits vid Biancas sida under upp och nedgångar. 

Men den djupa vänskapen inleddes med att Bianca beundrade Lovisas arbetsmoral och hårda arbete. Detta berättar hon om i podden Måndagsvibe med Hanna "Hannalicious" Friberg och Lovisa "Lojsan" Wallin. 

– Hon arbetade redan från början väldigt hårt. Och i slutet av dagarna gick hon hem till sig och jag till mig. Vi pratade knappt utanför jobbet. Men så var det en kväll som jag frågade henne om hon ville med på en AW. Men även då gick hon hem tidigt för att hon inte ville vara för på, berättar Bianca. 

Lovisa och Bianca umgås nästan varje dag. Bildkälla: Youtube

Men sedan droppar Bianca en bomb som ingen av tjejerna var beredda på – nämligen att Lovisa ska sluta som hennes assistent.

Det hela har varit på tapeten tidigare men ingenting som varit bestämt. 

– Hon slutar för att arbeta helt med CAIA. Hon är för duktig på så många områden för att bara vara assistent så det här är verkligen rätt beslut, avslutar hon. 

Vill du se hur det såg ut när Bianca och Lovisa träffades för första gången? Det kan du göra här.

/
Senaste nytt

Tove Janssons okända konstverk visas i Paris

idag 13:54

Robyn och Charli XCX gör musik tillsammans

idag 12:56
Svenska Robyn och brittiska Charli XCX jobbar på gemensam ny musik, enligt ett inlägg på Charli XCX Twitter.

Sex brännskadade under "Gladiator"-inspelning

idag 10:56
Sex personer i produktionen har skadats i en olycka under inspelningen av storfilmen "Gladiator 2" i Marocko, skriver Deadline.

Skådespelaren Paul Geoffrey död

idag 10:12
Den brittiske skådespelaren Paul Geoffrey, bland annat känd för sin roll som riddaren Percival i kung Arthur-dramat "Excalibur" från 1981, är död. Han avled i sviterna av cancer den 3 juni i Santa Fe i USA, skriver Deadline.

Nya Indiana Jones-filmen väntas gå mot flopp

idag 08:20
"Indiana Jones and the dial of destiny" går mot en publikmässig flopp. I alla fall om man få tro analytikerna, skriver Deadline.

Legendariska Iron Maiden intog Sweden Rock

igår 22:24
Basgångarna från högtalarna på Sweden Rocks festivalområde fortsätter att dåna. På fredagskvällen intog legendariska heavy-metalbandet Iron Maiden huvudscenen.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.