Onsdag 27 Okt
Stockholm

Nu slutar Lovisa Worge som Bianca Ingrossos assistent

Bianca Ingrosso och Lovisa Worge har arbetat tillsammans i dryga två år. Men nu berättar Bianca att det kommer att ske lite ändringar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Lovisa Worge, 23,  har kommit att bli en av Bianca Ingrossos, 25, närmsta vänner sedan Lovisa för lite mer än ett år sedan började arbeta som Biancas assistent. 

Tjejerna umgås nästan dygnet runt då de både arbetar tillsammans och umgås privat. 

Lovisa på arbetsintervju hos Bianca. Bildkälla: Dplay

Worge syns ofta till i Biancas vloggar, där de lunchar, jobbar, myser, hänger och festar tillsammans. Under senaste tiden har Bianca och Lovisa börjat benämna varandra som bästa vänner och Lovisa har verkligen funnits vid Biancas sida under upp och nedgångar. 

Men den djupa vänskapen inleddes med att Bianca beundrade Lovisas arbetsmoral och hårda arbete. Detta berättar hon om i podden Måndagsvibe med Hanna "Hannalicious" Friberg och Lovisa "Lojsan" Wallin. 

– Hon arbetade redan från början väldigt hårt. Och i slutet av dagarna gick hon hem till sig och jag till mig. Vi pratade knappt utanför jobbet. Men så var det en kväll som jag frågade henne om hon ville med på en AW. Men även då gick hon hem tidigt för att hon inte ville vara för på, berättar Bianca. 

Lovisa och Bianca umgås nästan varje dag. Bildkälla: Youtube

Men sedan droppar Bianca en bomb som ingen av tjejerna var beredda på – nämligen att Lovisa ska sluta som hennes assistent.

Det hela har varit på tapeten tidigare men ingenting som varit bestämt. 

– Hon slutar för att arbeta helt med CAIA. Hon är för duktig på så många områden för att bara vara assistent så det här är verkligen rätt beslut, avslutar hon. 

Vill du se hur det såg ut när Bianca och Lovisa träffades för första gången? Det kan du göra här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela