Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Fansen försvarar Pernilla Wahlgren efter Bianca Ingrossos video

- 02/09/2020, 13:36 -

Bianca Ingrosso publicerade en video där fansen får se hur hon och Pernilla Wahlgren myser till det på stan efter Kristallen.

Bianca Ingrosso, 25, öppnade nyligen upp i SVTPlay-produktionen "Kvartsamtalet om sin och mamma Pernilla Wahlgrens, 52, relation. Bianca berättade då att hon och Pernilla idag är nära – men inte så nära som många tror. Det finns nämligen en rad saker de inte kan prata om – bland annat hur mycket pengar de tjänar i Wahlgrens värld. 

Bianca berättar anledningen bakom varför hon och Pernilla inte vet om vad den andre får i lön. Bildkälla: SVTPlay

– Vi vet inte om vad den andra får i lön. Vi har varsin manager som sköter det där snacket åt oss. Vår relation är jättebra men den är inte så bra som folk tror. Den är på en skör tråd så vi har vissa saker vi inte pratar om för då blir det pannkaka. Just pengadelen har vi två förstått inte fungerar att prata om, berättade hon.

Firade efter kristallen

I Biancas senaste vlogg fick fansen följa med henne på årets Kristallengala där det minst sagt var kändistätt.

Det blev dessvärre inga priser för familjen Wahlgren/Ingrosso i år, men det hindrade inte gänget för att gå ut och fira med skumpa och skaldjur.

Slutligen rundade Bianca och Pernilla av genom att dela en taxi hem. I bilen skämtade Bianca om att Pernilla blivit full på två glas vin medan Pernilla hävdade motsatsen med sin "druckit lagom"-sång. 

"Mamma du blir ju full på två glas vin", sa Bianca i taxin. Bildkälla: Youtube

Det hela hade en väldigt skämtsam stämning och Bianca valde därför att döpa sin video till "En full mamma på stan"

Men reaktionen från fansen – den var inte vad man väntat sig. 

Istället för att klaga på Pernillas förfriskade sång så försvarade och hyllade följarna henne. De skrev att hon minsann inte alls var så berusad samt att hon borde skaffa sig en egen Youtubekanal så de får se mer av henne. 

"Påverkad, men inte full", skrev en prenumerant. Bildkälla: Youtube

Några av kommentarerna löd:

"Fan vad jag gillar dig Pernilla,... Du är så helskön som person..Och håller fullkomligt med dig att det är sååå härligt att vara singel"

"Man hur snygg och härlig är inte Pernilla"

"Det är skillnad att vara full o onykter/påverkad. Tycker Pernilla är påverkad men inte full. Men är ju skillnad för mig att se så här än att sitta i samma bil haha. Håller med Pernilla så skönt att vara singel"

"Pernilla är för härlig, hon borde så ha en egen kanal". 

Härligt med lite hyllning och kärlek på Youtube!