Pernilla Wahlgren: "Det var mitt största misstag med Bianca"

Det är i podden "Wahlgren och Wistam" som Pernilla Wahlgren berättar om misstagen hon anser att hon gjorde som förälder – främst när det kommer till Bianca Ingrosso.


Tidigare i intervjuer har både Pernilla Wahlgren, 52, och Bianca Ingrosso, 25, öppnat upp sig om deras stormiga relation under Biancas uppväxt. 

– Vi halvslogs ju... eller ja, jag och Benjamin slog ju mamma, berättade Bianca i ett poddavsnitt med Daniel Redgert.

– Vi hade väldigt jobbiga år då vi inte var vänner. Det var inte bra alls. Vi bråkade om allt som man kan tänka sig. Hon tyckte att jag var en jobbig tonåring medan jag bara ville ha kärlek. Det pågick väl typ från att jag var åtta år till att jag var 17, sa Bianca i avsnittet. 

Det hela blev inte superuppskattat av Pernilla utan ledde i sig till ännu ett bråk som tittarna fick se i Wahlgrens värld.

– Du måste kunna klara av att inse att du börjat hitta på saker som absolut, absolut inte stämmer, sa Pernilla.

Bianca och Pernilla har olika syn på hur de hade det hemma under uppväxten. Bildkälla: Dplay

– Du har sagt att jag har hittat på sen jag var typ fem. Någon gång kanske du bara ska förstår att det inte är hittepå. Det är mina upplevelser och de är annorlunda från dina för vi är olika personer, kontrade Bianca.

"Önskar att jag inte gjorde så"

I podden Wahlgren och Wistam diskuterar nu Sofia Wistam och Pernilla uppfostran vilket då gör att Pernilla kommer in på hennes och Biancas relation.

– Mitt största misstag som förälder, och då främst med Bianca, var att hon var väldigt utåtagerande och provocerande. Hon visste exakt vilka knappar hon skulle trycka på för att det skulle göra ont. Och jag önskar så att jag inte hade tagit åt mig eller bli galen tillbaka. Jag gick ju ned på hennes nivå och det ska man inte göra. 

– Jag önskar att jag hade gått därifrån och liksom, nej men nu tar vi det här när vi lugnat ned oss, säger Pernilla. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Influencern död – blev 29 år gammal

Bo Kaspers orkester på sommarturné

De är snart i mål med sin vårturné, men nu står det klart att Bo Kaspers orkester fortsätter att spela live även i sommar. Efter en liten paus återupptar Bo Sundström och gruppen konserterna med premiär i Kristiansand i Norge den 15 juni. Turnéavslutningen blir på Gröna Lund i Stockholm den 5 september.

Jon Bon Jovi om slutet på karriären: Inte redo

Det är stor risk för att Jon Bon Jovi aldrig mer kan sjunga offentligt. Stämbanden läker visserligen efter operationen, men än törs han inte ropa hej. Och han vågar inte tänka på hur han skulle reagera ifall karriären tar slut.

Robinson-Charlottas chock när hon såg programmet: "Så elaka"

Charlotta Hedlund, 30, chockades när hon såg Robinson 2024 och synkarna från andra deltagare. – Känner mig absolut lurad, säger hon till Nyheter24.

Ny jazzfestival till klassisk mark i Stockholm

Platsen är klassisk mark för musikgenren i huvudstaden. I sommar intar en ny jazzfestival Skeppsholmen i Stockholm.

Sara Stridsberg ger ut ny roman i höst

Sara Stridsberg ger ut en ny roman i höst. "Farväl till Panic Beach" är en berättelse som följer flera generationer från 1917 och framåt i Kungstornet i Stockholm. Om somrarna reser familjen till evighetsstranden Panic Beach tillsammans, och lever omväxlande i "bländande ljus och avgrundsdjupt mörker".