Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Pernilla Wahlgren : "Det var mitt största misstag med Bianca"

- 03/09/2020, 14:31 -

Det är i podden "Wahlgren och Wistam" som Pernilla Wahlgren berättar om misstagen hon anser att hon gjorde som förälder – främst när det kommer till Bianca Ingrosso.

Tidigare i intervjuer har både Pernilla Wahlgren, 52, och Bianca Ingrosso, 25, öppnat upp sig om deras stormiga relation under Biancas uppväxt. 

– Vi halvslogs ju... eller ja, jag och Benjamin slog ju mamma, berättade Bianca i ett poddavsnitt med Daniel Redgert.

– Vi hade väldigt jobbiga år då vi inte var vänner. Det var inte bra alls. Vi bråkade om allt som man kan tänka sig. Hon tyckte att jag var en jobbig tonåring medan jag bara ville ha kärlek. Det pågick väl typ från att jag var åtta år till att jag var 17, sa Bianca i avsnittet. 

Det hela blev inte superuppskattat av Pernilla utan ledde i sig till ännu ett bråk som tittarna fick se i Wahlgrens värld.

– Du måste kunna klara av att inse att du börjat hitta på saker som absolut, absolut inte stämmer, sa Pernilla.

Wahlgrens värld
Bianca och Pernilla har olika syn på hur de hade det hemma under uppväxten. Bildkälla: Dplay

– Du har sagt att jag har hittat på sen jag var typ fem. Någon gång kanske du bara ska förstår att det inte är hittepå. Det är mina upplevelser och de är annorlunda från dina för vi är olika personer, kontrade Bianca.

"Önskar att jag inte gjorde så"

I podden Wahlgren och Wistam diskuterar nu Sofia Wistam och Pernilla uppfostran vilket då gör att Pernilla kommer in på hennes och Biancas relation.

– Mitt största misstag som förälder, och då främst med Bianca, var att hon var väldigt utåtagerande och provocerande. Hon visste exakt vilka knappar hon skulle trycka på för att det skulle göra ont. Och jag önskar så att jag inte hade tagit åt mig eller bli galen tillbaka. Jag gick ju ned på hennes nivå och det ska man inte göra. 

– Jag önskar att jag hade gått därifrån och liksom, nej men nu tar vi det här när vi lugnat ned oss, säger Pernilla.