Fansens kritik till Lucas Armando Feola – efter resan med Bianca

Lucas Armando Feola var nyligen iväg på en lyxig resa till Marbella tillsammans med Lovisa Worge och Bianca Ingrosso. Men Biancas följare hade ett och annat att säga om det.


Bianca Ingrosso, 25, är nyligen hemkommen efter att ha varit i Marbella tillsammans med Lovisa Worge och Lucas Armando Feola. I sällskapets vloggar har man kunnat se dem shoppa, avnjuta lyxiga middagar ute, fotat Instagramcontent, solat, badat och festat loss. 

Biancas sociala medier har minst sagt väckt starka reaktioner hos följarna under resans gång. Bland annat efter att hon publicerat en rumpbild på Instagram samt lagt upp en video där hon hånglar med Lucas.

Bianca Ingrosso och Lucas brukar hångla på fyllan. Bildkälla: Youtube/Bianca Ingrosso

Bianca mötte stark kritik efter att vloggen med fyllehånglet var ute. Några av kommentarerna löd:

"Jag skulle vilja se Phillipe hångla med en lesbisk tjej och höra Bianca reagera på det"

"Vad händer med Phillipe då? Vad säger han?"  

"Är det bara jag som får typ ångest av denna vlogg" 

"Det är säkert bara kompis-hångel och Lucas är som sagt gay men undrar hur Bianca skulle ta det om Phillipe hånglade med en tjej som är gay. Bara undrar." 

"Sorry men WTF?! Du är i ett förhållande? Spelar absolut ingen roll om Lucas är gay".

"Gillar henne inte"

Någon som inte var med på Marbella-resan var gängets gemensamma vän, och Lucas chef, Alice Stenlöf. Alice förklarar i sin senaste vlogg att hon bangade resan eftersom att hon i det tillfället precis släppt sin nya kollektion. 

Alice och Lucas arbetar med varandra. Bildkälla: Youtube

Under videon kommenterade då några följare till Alice att de upplever att Lucas beter sig väldigt annorlunda mot Alice om man jämför med hur han beter sig mot Bianca i hennes vloggar. De menar att han är otrevlig mot Bianca och trevlig mot Alice. 

Det var även många som ansåg att Lovisa och Lucas hade en "mobbarattityd" mot Bianca under resans gång.

Fans till Bianca ansåg att Lucas och Lovisa hade en mobbarattityd mot Bianca. Bildkälla: lovisaworge/armandofeola/Instagram
Kommentarerna under vloggarna. Bildkälla: Youtube

Varken Lovisa, Lucas, Bianca eller Alice har kommenterat det hela. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!