Elin Härkönen och Paolo Roberto
Elin Härkönen och Paolo Roberto är idag vänner.

Elin Härkönens nya besked om relationen med Paolo Roberto

Elin Härkönen och Paolo Roberto gick skilda vägar tidigare i år. Detta efter att Paolo Roberto köpte sex av en kvinna för 1 500 kronor. Nu berättar Elin om hur relationen till Paolo ser ut i dagsläget.


I mars 2019 stod det klart att Paolo Roberto, 51, och Elin Härkönen, 26, var ett par. Lite mer än ett år senare – närmare bestämt den 15 maj tidigare i år – så greps Paolo Roberto. 

Detta då han för 1 500 kronor köpt sex av en kvinna från ett av Europas fattigaste länder.

Paolo Roberto erkände att han hade köpt sex. Bildkälla: TV4

Förutom att Paolo fick sparken från alla sina jobb så tog även förhållandet med Elin slut. Hon avföljde Paolo på Instagram och skrev att hon "aldrig känt sig så tom".

Några månader senare så började Elin följa Paolo igen, och i augusti sågs de tillsammans på ett bröllop.

Förra veckan besökte de även Italien ihop – något som uppmärksammades när Elin tog en selfie i ett hotellrum med exakt likadana sänggavlar som det hotell som Paolo checkat in på.

Elin Härkönen la ut selfies från hotellrummet... Bildkälla: Instagram/breakitandyouwillmakeit
Det visade sig vara samma hotell som Paolo checkat in på på sociala medier samma vecka. Bildkälla: Hotels.com
Hotellet i Italien. Bildkälla: Booking.com

Berättar om relationen

I en intervju med Aftonbladet berättar nu Elin mer om hur deras relation ser ut. Elin säger att de är vänner och att hon har svårt att radera någon ur sitt liv.

– Vi är vänner, jag vill ändå vara vän. Jag tror att jag mår bättre av det än att gå runt och vara arg och hata någon. Livet är för kort för att tänka så, säger Elin till Aftonbladet.

Elin Härkönen. Bildkälla: Instagram/breakitandyouwillmakeit

På frågan om hon och Paolo är ett par svarar Elin:

– Nej, sedan vet man aldrig vad som händer. Jag tror att det är alldeles för tätt inpå för att kunna säga någonting.

Paolo Roberto och Elin Härkönen under en tidigare Italien-resa. Bildkälla: Youtube/Paolo Roberto

Tidigare har Paolo Roberto berättat hur hans bankkonton blev helt tömda efter sexköpsskandalen och om hur han med nöd och näppe lyckades rädda sitt hus. Läs mer här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

Netflixsuccén "Baby reindeer" har skapat en jakt på de verkliga personerna bakom händelserna i dramaserien. Nu vill huvudpersonen sätta stopp för spekulationerna.

Årets museum ligger i Göteborg

Ett museum som genomgått en flera år lång förvandlingsprocess får utmärkelsen Årets museum. Sjöfartsmuseet Akvariet i Göteborg vann i konkurrens med Bildmuseet i Umeå och Eskilstuna Stadsmuseum.

PJ Anders Linder lämnar tidskriften Axess

1 timme sedan
Tidskriften Axess Magasins chefredaktör PJ Anders Linder lämnar posten efter elva år. Han efterträds av Nina Solomin, för närvarande kulturchef på nyhetsmagasinet Fokus.

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

1 timme sedan
Stephanie "Steffi" Mendez är dotter till DJ Mendez, och utanför Sverige är hon extremt känd. Här är allt du vill veta om Steffi – relationen med Dante Lindhe, familj, barn, jobb och mycket mer.

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

2 timmar sedan
I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.