Amber Heard
Amber Heard blev utsatt för misshandel vid flera tillfällen.

Här är alla gånger Johnny Depp misshandlade Amber Heard

Nu har högsta domstolen i England kunnat fastslå att Johnny Depp misshandlade Amber Heard vid flera tillfällen. Vi vill varna känsliga läsare.


Det var år 2016 som Amber Heard, 34, begärde skilsmässa från Johnny Depp, 57. Anledningen till att Amber ville bort från äktenskapet var att Depp misshandlade henne vid flera tillfällen. 

Johnny Depp har alltid nekat till anklagelserna och hävdar att det i själva verket är han som har blivit utsatt för misshandel av Amber.

I somras stämde Johnny Depp den brittiska tabloidtidningen The Sun för förtal. Detta då tidningen i en artikel beskrivit honom som "hustrumisshandlare".

Amber Heard levde i en mardröm i många år. Bildkälla: Stella Pictures.

Ville ha sex med hennes lik

Tidigare har Nyheter24 skrivit om de sms som avslöjades i samband med stämningsansökan. 

När Depp och Amber hade varit ett par i ett års tid skickade Depp flera sms till sin kompis Paul Bettany och beskrev i detalj hur han ville döda Amber och sedan ägna sig åt nekrofili, det vill säga ha sex med döda.

"Låt oss bränna Amber", skrev han i ett sms.

"Låt oss dränka henne innan vi bränner henne!!! Jag ska ha sex med hennes brända lik efteråt för att vara säker på att hon är död", löd ett annat.

I andra sms så avslöjades det att Johnny Depp hade ljugit om att Amber skulle ha skurit av hans fingertopp. Det visade sig sedan att det var Depp själv som gjort det mot sig själv, vilket han erkände i sms till sin läkare.

Johnny Depp och Amber Heard. Bildkälla: Stella Pictures.

Förlorar i rätten

Nu är den utdragna rättsprocessen mellan The Sun och Depp över, och Johnny Depp förlorade i rätten. 

Domaren Justice Nichol fastslår att Johnny Depp har slagit Amber Heard vid 12 tillfällen, och ger därför The Sun rätt i att kalla Depp för "hustrumisshandlare".

Tog stryptag och spottade henne i ansiktet 

Domaren i högsta domstolen har också fastslagit de tillfällen då Depp misshandlade Amber, skriver The Sun.

Här är de gånger som Johnny Depp har misshandlat Amber Heard. Vi vill varna känsliga läsare. 

1. I början av 2013 så slog han ner Amber till marken efter att hon skämtat om hans "Wino Forever"-tatuering.

2. I mars 2013 så attackerade han Amber i raseri, samtidigt som han var påtänd på droger. Han slog henne så hårt att hennes läpp började blöda.

3. I juni 2013 så attackerade han Amber i en trailer i Hicksville. Han kastade då glas på henne och rev sönder hennes klänning.

Johnyn Depp misshandlade Amber Heard flera gånger.

4. I maj 2014 skrek han på henne under en resa med en privatjet. Depp var påtänd och full när han sparkade henne i ändan.

5. I maj 2014 så drog han Amber i håret, slog och sparkade ner henne på marken under en resa till Bahamas.

6. Det är januari 2015 och ännu en gång är Depp hög på droger. Han slog och knuffade ner Amber på marken. 

7. I mars 2015 var paret i Australien tillsammans. Där utsatte han Amber för en brutal attack som pågick i tre dagar. Som resultat av den utdragna misshandeln så fick Amber en sprucken läpp, svullen näsa och skärsår över hela kroppen.

Han förstörde även huset under ett vansinnesutbrott och knuffade ner Amber mot marken, ströp henne och spottade i hennes ansikte samtidigt som hon fruktade för sitt liv.

En domare har nu fastslagit att Depp misshandlat Amber Heard 12 gånger.

8. I mars 2015 så misshandlade han Amber framför Ambers syster Whitney.

9. Under parets smekmånad i augusti 2015 så knuffade han henne mot en vägg och tog tag i hennes hals.

10.  I december 2015 så kastade Depp en glaskaraff mot Amber. Depp var hög på droger när han misshandlade Amber, slet tag i hennes hår och släpade henne över golvet. En stor tuss av hår slets av. Han misshandlade henne flera gånger, gav henne en dansk skalle och skrek att han skulle döda henne. Han knuffade sedan ner hennes ansikte i en madrass och slog henne i bakhuvudet upprepade gånger.

Johnny Depp slet tag i Ambers hår och släpade henne över golvet. Den här bilden visades under rättegången.

11. I april 2016 på Ambers födelsedagsfest så gick Depp till attack mot henne efter att han hade fått "dåliga nyheter" om sin ekonomi. Han kastade en Champagneflaska mot henne, slet henne i håret och kastade henne på sängen. 

12. I maj 2016 kastade Depp en telefon på Amber. Hennes öga skadades. Därefter drog han henne i håret och slog henne.

Tidigare har Nyheter24 skrivit om 19 kändisar som har dödat andra människor. Läs mer om det här.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!