Lördag 21 Maj
Stockholm

Coronakaos på TV4: Jenny Alversjö och Steffo Törnquist sjuka 

Steffo och Jenny
Steffo Törnquist och Jenny Alversjö är bägge drabbade av cororna. Foto:

På TV4 har både Jenny Alversjö och Steffo Törnquist insjuknat i corona. Samtidigt meddelar SVT-stjärnan Nike Nylander att även hon kan vara drabbad av covid-19.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Stora profiler på både SVT och TV4 har drabbats av Corona. Igår meddelade Steffo Törnquist, 64, att han drabbats av covid-19.

– Jag åkte på en jävla coronasmäll helt enkelt. Min fru gjorde också det men hon mår mycket bättre, hon fick lätt förkylning och är frisk nu, berättade Steffo Törnquist på Instagram.

Steffo hade över 40 graders feber i en vecka och hade svårt att andas. Han fick ligga inlagd på sjukhus med både syrgas och dropp. Han äter nu mycket medicin, och har varken smak eller luktsinnen intakt.

Även orken tryter givetvis, och Steffo är ledsen över att inte kunna vara med och leda TV4:s bevakning av det amerikanska presidentvalet.

Både Steffo Törnquist och hans fru Caroline blev sjuka i corona. Bildkälla: Stella Pictures.

Jenny Alversjö också sjuk

Nu står det klart att även Jenny Alversjö, som även hon skulle jobba med TV4:s maratonsändning, har insjuknat i covid-19.

"Hade sett fram emot den här veckan i flera år. Fyra närmare bestämt. Nu kan jag inte sända med mina kollegor och det blir inget USA-valsmaraton för mig. Är sjuk i covid-19 och får följa allt från sängen.
Men vilken sändning! Lyckliga alla vi som får titta. Heja Nyhetsmorgon och TV4!", skriver hon på Instagram.

Jenny Alversjö har även hon blivit sjuk. Bildkälla: Instagram/jennyalversjo

SVT-stjärnan också drabbade av sjukdom

Nike Nylander skulle leda SVT:s sändning om presidentvalet, men nu har även hon blivit sjuk.

"Det blir sällan som man tänkt sig. Val i USA och istället för att programleda Aktuellt ikväll och imorgon ligger jag hemma med feber och hosta mm och väntar svar på covidtest. Får titta på mina fina kollegor från soffan. Break a leg!", skriver Nike på Twitter.

På Twitter meddelade Nike Nylander att även hon är sjuk. Bildkälla: Twitter/Nikenylander

Vi hoppas att Steffo, Jenny och Nike snart mår bättre!

TV4
Kommentera
Kopiera länk
Dela