10 kändisar som röstar på Donald Trump
10 kändisar som röstar på Donald Trump

10 kändisar som röstar på Donald Trump: "Den bästa någonsin"

Lil Pump, Jon Voight, Stephen Baldwin och Conor McGregor är bara några kändisar som i år hållit på Donald Trump i det amerikanska presidentvalet.


Den 3 november var det dags för presidentval i USA – då skulle det amerikanska folket rösta om de vill se Demokraternas presidentkandidat Joe Biden eller den sittande presidenten Donald Trump vid makten.

Många kändisar har tidigare visat sitt stöd för Biden och tydligt tagit avstånd från Trump. John Legend kallar Trump för "en rasistisk k*k" och "Gudfadern"-skådespelaren Robert De Niro tycker även han att Trump är"rasist" och jämför honom med diktatorer som Adolf Hitler och Mussolini. 

Donald Trump. Bildkälla: AP Photo/Chris Carlson/TT Bild

Men vilka kändisar finns det egentligen som röstar eller håller på Donald Trump i valet? Nyheter24 har svaret.

År 2018 så fick komikern Roseanne Barr sparken efter att hon skrivit en rasistisk tweet. I en intervju med Sean Hannity sa hon senare:

– Jag är inte rasist och de som röstade på Trump är inte heller rasister. Trump är inte heller rasist. Vi har bara olika åsikter, sa hon då.

I år har hon setts stötta Trump genom att lägga ut selfies där hon bär en "Trump 2020"-keps, skriver CBS.

Roseanne Barr. Bildkälla: AP Photo/Julie Jacobson/TT Bild

Rapstjärnan Lil Wayne är även han ett fan av Donald Trump. Han mötte en hel del kritik efter bilden med Trump, något som New York Times har rapporterat om. 

Skådespelaren Dennis Quaid lägger sin röst på Trump.

– Jag tycker att Trump, oavsett vad folk tycker om honom, gör ett bra jobb med att ge det amerikanska folket vad de behöver, sa han i april 2020.

Dennis Quaid. Bildkälla: Stella Pictures

Angelina Jolies pappa, skådespelaren Jon Voight, har många gånger visat sitt stöd för Trump.

– I november måste vi rösta kvar Trump, sa Voight i en video som han släppte i somras.

Jon Voight röstar på Donald Trump. Bildkälla: Stella Pictures

På Twitter så hyllas Donald Trump av skådespelerskan Kirstie Alley. Hon röstade även på honom år 2016, och gillar Trump eftersom han "inte är någon politiker".

Kirstie Alley. Bildkälla: Stella Pictures

Den rappande rockstjärnan Kid Rock är ett stort fan av Trump, och har tidigare sagt att han röstar på Trump eftersom att han "är underhållande", något som NME har rapporterat om.

Donald Trump och Kid Rock i vita huset 2018. Bildkälla: Stella Pictures

MMA-stjärnan Conor McGregor är minst sagt imponerad av Trump. Men rösta på Trump kan Conor inte göra då han inte är amerikansk medborgare. 

– En fenomenal president. Förmodligen den bästa någonsin, skrev han på Twitter om Trump, har CNN rapporterat.

Conor McGregor tycker att Trump är "den bästa någonsin". Bildkälla: AP Photo/John Locher/TT Bild

Hailey Biebers pappa, skådespelaren Stephen Baldwin röstar även han på Trump och har sagt att han gillar att "Trump inte bryr sig om vad någon tycker" och att han "inte är någon politiker".

Stephen Baldwin gillar att Trump "inte är någon politiker". Bildkälla: Stella Pictures.

Rapstjärnan Lil Pump är även han på Donald Trumps sida. Om Trump skulle förlora valet har Lil Pump lovat att flytta till Colombia, något han berättade om på Instagram.

Lil Pump lämnar USA om Trump förlorar. Bildkälla: Stella Pictures

Även rapparen Tekashi 6ix9ine är ett fan av Donald Trump. I en ny intervju med New York Times sa han att han skulle rösta på Donald Trump. 

Tekashi 6ix9ine. Bildkälla: Stella Pictures.


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!