Isabella Löwengrip
Efter hatstormen – nu går Isabella Löwengrip till polisen.

Nu går Isabella Löwengrip till polisen: "Någonting har hänt"

Förra veckan tog Isabella Löwengrip en välbehövlig paus. Nu väljer hon att träda fram och berätta om anledningen – och om det helvetet hon tvingas utstå dagligen.


Bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip, 30, började nyligen blogga på heltid igen. Detta efter att hon gått igenom en tuff tid med en skandalfylld höst och en svår depression. För denna fick hon bland annat elchocker, något som hon öppet har berättat om.

Men förra veckan så lös Isabella med sin frånvaro. Både på hennes välbesökta blogg och på sociala medier så var det tyst. 

Efter ett par dagar i lugn och ro så gick Isabella ut och berättade om varför hon har legat så lågt. Hon har nämligen tröttnat på allt det hat hon ständigt möts av.

Isabella Löwengrip. Bildkälla: Lisa Arfwidson/SvD/TT Bild

"Någonting har hänt"

I sin podd “Isabella söker Sheila” avslöjar Isabella att hon under veckan bröt ihop. Det blev helt enkelt för mycket.

– Om jag ska räkna hatet jag får per dag så är det helt galet. Vi pratar om mellan 200-300 personer varje dag nu, berättar Isabella.

Tidigare har hon fått ungefär 50 hat-kommentarer om dagen, men de har eskalerat.

– Någonting har hänt. Någonting har spårat ur, säger Isabella.

Hon berättar att hon nu skärmdumpar allt hat, sparar och går till polisen och anmäler.

– Det är det man ska göra. Det är många som drabbas av näthat och enda sättet att det här ska lösa sig är just att dokumentera allt och polisanmäla. Även fast det inte känns som att det händer någonting, säger Isabella.

Tidigare har Nyheter24 skrivit om hur Isabella drabbades av en sol och vårare – som till och med flyttade in hos henne. Läs mer om det här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?

Lyxlön för 12-barnsmamman Madeleine Ilmrud

1 timme sedan
12-barnsmamman Madeleine Ilmrud, känd från TV4-programmet Familjen Annorlunda, försörjer sig idag som influencer. Något som ger henne riktigt bra betalt...

Per Gessles enorma miljonimperium – så mycket pengar håvar han in

1 timme sedan
Per Gessle har, under åren i Roxette och Gyllene Tider, byggt upp en smärre förmögenhet. Nyheter24 har kikat närmare på Gessles inkomst och bolag.