Måndag 23 Maj
Stockholm

20 000 personer sökte jobbet som Bianca Ingrossos assistent

Bianca Ingrosso med assistenten Lovisa Worge
Bianca Ingrosso med assistenten Lovisa Worge. Foto:

Bianca Ingrossos assistent Lovisa Worge ska gå vidare med annat – och Bianca är i akut behov av en ny assistent. 20 000 människor har sökt jobbet – och de som gick vidare har fått svara på en hel del tuffa frågor.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I somras meddelade Bianca Ingrosso, 25, att hennes assistent Lovisa Worge, 23, ska sluta som hennes assistent.

Detta då Lovisa istället ska jobba med CAIA Cosmetics, och nästa år ska Lovisa även börja plugga på Stockholms universitet för att sedan sikta in sig på Handelshögskolan i Stockholm.

Bianca Ingrosso och Lovisa Worge håller intervjuer med de som söker jobb som Biancas assistent. Bildkälla: Youtube/Bianca Ingrosso

– Mycket sker i raketfart nu och jag vill aldrig att någon av mina anställda ska känna att dom jobbar för mycket, vilket Lovisa gör just nu och hon ska ju börja plugga i början av nästa år. Och då behöver vi en till i gänget, berättar Bianca i en vlogg.

Bianca och Lovisa håller nu arbetsintervjuer med åtta olika kandidater, som alla är kvinnor. Av de kommer tre stycken gå vidare för ytterligare intervjuer. Därefter ska en person väljas ut för drömjobbet som Biancas assistent.

Rekordmånga sökande

Under jobbintervjun får kandidaterna svara på frågor som vad de tycker om hundar, vad för framtidsplaner som finns, om de har körkort, vilka fritidsintressen som finns och hur de hanterar kritik.

De sökande får även berätta om sin livssituation, huruvida de är flexibla, vad de har för syn på Bianca, svara på vad de irriteras av och vad som gör att de tappar suget. 

Givetvis är det också praktiska frågor så som löneanspråk och när de kan tillträda tjänsten.

Några av de frågor Bianca ställer på arbetsintervjuerna. Bildkälla: Youtube/Bianca Ingrosso

Sedan Bianca annonserade ut att hon söker en ny assistent så har hon och Lovisa fullkomligen drunknat i ansökningar. Bianca berättar att de inte har kunnat gå igenom alla sökande.

– När vi räknat ihop direktmeddelanden och mejl är mellan 15 och 20 000 ansökningar. Och Lovisa har gått igenom 1 000 av dom, säger Bianca i sin vlogg.

Vem det blir som slutligen kniper drömjobbet återstår att se – men räkna med att vi kommer att få se mycket mer av den tjejen!

Minns du hur det såg ut när Bianca och Lovisa träffades för första gången? Det kan du se här.

Tidigare har Nyheter24 skrivit om när Lovisa avslöjade ett riktigt äckligt uppdrag som hon utförde åt Bianca. Ja, det gäller att inte vara känslig...

Kommentera
Kopiera länk
Dela