Måndag 23 Maj
Stockholm

Bianca Ingrossos avslöjande om Lovisa Worges kärleksliv 

Bianca Ingrosso och Lovisa Worge
Bianca Ingrosso och Lovisa Worge. Foto: Stella Pictures, Instagram/lovisaworge

Bianca Ingrosso brukar ofta berätta om hur det ligger till i hennes egna kärleksliv. Men hur ser det ut för hennes bästis Lovisa Worge? Det tar nu Bianca upp.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Lovisa Worge, 23, är Norrköpingstjejen som har blivit känd för svenska folket som Bianca Ingrossos bästa vän och assistent.

På Instagram har Lovisa nu över 120 000 följare, hon har köpt en drömlägenhet i Vasastan i Stockholm och till våren ska hon börja plugga. Hon ska även sluta som Biancas assistent och istället jobba med Biancas märke CAIA Cosmetics.

Lovsa Worge och Bianca Ingrosso har blivit bästa vänner. Bildkälla: Youtube/Bianca Ingrosso

Bianca berättar om Lovisas kärleksliv

Något vi har hört lite mindre om är däremot Lovisas kärleksliv. I en vlogg berättar nu Bianca mer om hur det går på den fronten för Lovisa.

– Lovisa är på dejt. Alltså hon dejtar ju... Hon är så bra på det där. Hon blir ju inte ens nervös, hon bara gör det liksom!, berättar Bianca imponerat.

Lovisa Worge är singel och dejtar loss! Bildkälla: Instagram/lovisaworge

Bianca själv är nämligen inte den som är särskilt sugen på att dejta. Hon drar sig till minnes hur det var när hon gick på dejt med sin nuvarande pojkvän Philippe Cohen. 

 – Jag kan inte tänka mig något värre än att gå på dejt. Jag minns när jag gick på dejt med Philippe och då kändes det så himla rätt. Jag var ju jättenervös innan men jag var mer peppad än nervös. Jag kan inte förstå…Hur alla håller på?!, säger Bianca i vloggen.

LÄS MER: 

Lovisa Worge om hatet: "De gillar Alice mer"

Nu svarar Bianca på kritiken mot Lovisa och Lucas

Kommentera
Kopiera länk
Dela