Nicole Falciani
Nicole Falciani svarar nu på festkritiken. - Foto: Instagram/nicolefalciani

Nicole Falciani om coronafesterna: "Ni kan vara lugna"

Nicole Falciani befinner sig i skrivande stund i Mexiko för att spela in "Paradise Hotel". Dagarna fylls av arbete, sol – och fest. Nu svarar Nicole på hur det kommer sig att hon festar obehindrat under den rådande pandemin.


Sedan år 2017 har Rebecca Stella varit programledare för "Paradise Hotel", och innan det såg vi henne i "Studio Paradise". Men allt gott har ett slut, och i oktober stod det klart att Rebecca lämnar programledarjobbet.

Hon ersätts istället av influencerprofilen Nicole Falciani, 23. När nyheten avslöjades så väckte det starka reaktioner – PH-veteranen Paulina "Paow" Danielsson gick till hård attack mot Nicole, något du kan läsa mer om här.

"Umgås tätt och festar"

De senaste två månaderna har Nicole befunnit sig i Mexiko för att spela in den nya säsongen av skandalsåpan. På Instagram, där Nicole har över 320 000 följare, har hon bjudit på bilder och videos från sina vardagar i solen. 

Nicole Falciani befinner sig i Mexiko för att spela in Paradise Hotel. Bildkälla: Instagram/nicolefalciani

Det har blivit både jobb, bad och fest. Det sistnämnda har fått trogna följare att reagera. Detta då det kanske rimmar illa med den pågående coronapandemin.

Nicole Falciani dricker shots i Mexiko. Bildkälla: Instagram/nicolefalciani

Men nu väljer Nicole att svara på kritiken. På Instagram så berättar hon mer om varför hon och resten av teamet festar på trots den rådande situationen.

“Har fått lite frågor hur jag tänker kring att festa samt vara nära andra människor under pandemin. Jag kan börja med att säga att jag är i Mexiko för att programleda Paradise Hotel. Jag samt hela produktionen är i karantän här. Vi bor helt själva på ett hotell och vi rör oss enbart mellan vårt hotell och PH-huset. Vi är alltså helt isolerade. Utöver det tar vi tempen varje dag och tar flertalet Corona-tester. Därför kan vi exempelvis umgås tätt och festa. Jag är mer isolerad och säker här än jag hade varit hemma”, skriver Nicole.

Det blev både lekar, sprit och sol på festen. Bildkälla: Instagram/nicolefalciani

“Så jag har alltså varit isolerad på samma ställe med samma människor i snart två månader! Vi äter alla måltider här. Har inte gått in i en endaste butik eller matbutik sen jag kom hit. Så ni kan vara lugna”, skriver hon vidare.

LÄS MER:

Pernilla Wahlgren om coronakritiken: "Tror du jag bryr mig?!"

Raseri efter Bianca Ingrossos video: "Hon borde få sparken"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

1 timme sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

2 timmar sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

2 timmar sedan
Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

2 timmar sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.