Torsdag 2 Dec
Stockholm

Pernilla Wahlgren om coronakritiken: "Tror du jag bryr mig?!"

Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren har tröttnat på "coronapoliser". Foto: Stella Pictures.

Den folkkära artisten Pernilla Wahlgren överväger nu att lägga ner sin blogg. Detta efter att hon mötts av en hatstorm. Nu ger Pernilla svar på tal.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Många kändisar och influenerprofiler har fått vänja sig vid att kritiseras över hur de agerar under den rådande coronapandemin. De allmänna råden just nu handlar bland annat om att undvika fysisk kontakt med andra än de som man bor tillsammans. Det är inte heller en god idé att gå på fest eller ägna sig åt liknande socialt umgänge.

Nyheter24 har tidigare skrivit om hur kritik har riktats mot bland andra Isabella Löwengrip, Bianca Ingrosso och Katrin Zytomierska. Detta då deras sätt att skarva kring restriktionerna och de allmänna råden har väckt starka känslor.

I somras festade Bianca Ingrosso i Båstad. Detta fick många att reagera då det var mitt under pandemin. Bildkälla: Youtube/Bianca Ingrosso

Även den folkkära artisten Pernilla Wahlgren, 52, har mötts av kritik. Tidigare i veckan hängde hon ut en följare som inte uppskattade att Pernilla kramade om sin pappa Hans Wahlgren

"Det är helt galet"

Pernilla Wahlgren möts nu av fruktansvärda kommentarer för jämnan.

"Herregud, vad gör den här Pandemin MED folk egentligen!??!! Det är ju helt GALET att gå in och läsa kommentarerna nu för tiden!", skriver Pernilla i sin blogg.

Hon undrar hur det är fatt med de som dagligen går in på hennes blogg och skriver dömande, kränkande och elaka kommentarer.

"Jag är inte rädd för kritik, men tar heller inte åt mig av hysteriska Coronapoliser som ska läxa upp mig hur jag lever, klaga på precis ALLT och försöka få mig att sluta jobba och stänga in mig i ensam i mitt hus. Jag säger som Benjamin (Ingrosso, reds. anm) sjunger: Tror du att jag bryr mig??!", skriver Pernilla.

Pernilla Wahlgren möts av en hel del kritik. Bildkälla: Stella Pictures.

"Ert val"

Pernilla berättar att hon tvättar händerna, håller avstånd och endast umgås med sina närmsta vänner och familj som antingen har antikroppar eller testas regelbundet. Hon poängterar att det även är de som hon jobbar med.

"Alla andra vänner och kollegor får jag vänta med att träffa tills rekommendationerna ändras", skriver Pernilla i sin blogg.

Det har gått så långt att hon nu överväger att kasta in handduken när det kommer till hennes omtyckta blogg. Om det inte blir bättre så funderar nu Pernilla på att helt enkelt lägga ner bloggen.

"Lägger mig i soffan och kollar på Tv, istället för att sätta mig vid datorn och dela mig av mitt liv varje dag. Ert val?!", avslutar Pernilla sitt inlägg.

LÄS MER:

Det blev minst sagt ramaskri efter Bianca Ingrossos video där hon drack shots och festade loss i Båstad – mitt under coronapandemin. Läs mer här.

Mitt i pandemin – kör dagsfest med realitystjärnor. Klokt eller inte? Läs mer här.


Kommentera
Kopiera länk
Dela