Fem kändispar som förlovade sig 2020.
Fem kändispar som förlovade sig 2020. - Foto: Bildkälla: Instagram.

Kändisar som förlovade sig 2020

2020 var fyllt med elände, kris och sorg. Men trots det, även en hel del kärlek. Här är fem kändisar som sa "ja" till sin partner under det gångna året.


Ariana Grande och Dalton Gomez 

Den 20 december avslöjade pop-prinsessan Ariana Grande, 27, att hon förlovat sig med pojkvännen Dalton Gomez, 25. 

Hon visade upp sin unika, vackra förlovningsring på Instagram och överöstes därefter med lyckohälsningar i kommentarsfältet. 

Ariana och mäklaren Dalton ska ha dejtat sedan början av 2020, enligt Capital FM. Men det var när musikvideon till låten "Stuck with You" släpptes, som relationen bekräftades. 

I videon till låten, som Ariana sjunger med Justin Bieber, ser vi sångerskan och pojkvännen dansa, kramas och pussas.

Felice Jankell och Nils Tham

Skådespelerskan Felice Jankell, 28, och H&M-arvingen Nils Tham, 36, fick i slutet av 2019 sonen Winston ihop. Sedan dess har kärlekssagan fortsatt.

I maj förlovade de sig nämligen. Och det var inte vilket frieri som helst som Nils hade ordnat. 

Han hade nämligen arrangerat ett helt eget italienskt paradis ute på Värmdö, som fick namnet "Trattoria Felice". Mycket mer romantiskt blir det väl inte? 

”Igår var den vackraste vackraste dagen jag upplevt på väldigt länge”, skrev Felice syster Happy Jankell på Instagram. 

Bildkälla: Instagram.

Misslisibell och Carl Zentio

YouTubestjärnan Lisa "Misslisibell" Jonsson, 19, och hennes Carl Zentio, 24, förlovade sig i slutet av sommaren, på Öland. 

”När du inser att du vill tillbringa resten av ditt liv med någon, då vill du att resten av ditt liv ska börja så snart som möjligt”, skrev hon på Instagram när hon visade upp ringen. 

I kommentarsfältet grattades Lisa av många av Sveriges influencers och självklart hennes trogna följare. 

Brooklyn Beckham och Nicola Pelz

Fotbollslegendaren David Beckham och Spice Girls-drottningen Victoria Beckhams äldsta son Brooklyn Beckham, 21, har blivit vuxen. Så pass vuxen att han planerar att gifta sig med modellen och skådespelerskan Nicola Pelz, 25. 

I juli delade paret med sig av förlovningslyckan på Instagram, med en bild som lillasystern Harper Seven Beckham, 9, tagit. 

"För två veckor sedan frågade jag min själsfrände om hon ville gifta sig med mig och hon sa ja. Jag är den lyckligaste mannen i världen. Jag lovar att vara den bästa maken och den bästa pappan en dag. Jag älskar dig baby", skrev Brooklyn på Instagram. 

Filip Hammar och Agnes Lindström 

Tv-profilen Filip Hammar, 45, och skådespelerskan Agnes Lindström, 31, har dejtat sedan 2016, men väntade två år med att gå ut med det. 

I augusti delade Agnes med sig av det lite annorlunda, men väldigt gulliga, frieriet på Instagram. 

Hon hade skrivit en lapp till sin kärlek, där det stod "Filip Hammar, vill du gifta dig med mig?" med svarsalternativen "ja", "nej" och "kanske". Lyckligtvis nog kryssade Filip i det första alternativet!

LÄS MER: 

Kändisarna som chockade världen – gifte sig med kriminella

Kändisarna som har varit ihop med minderåriga: "Hon var 13"

De är världens otrevligaste kändisar: "Hon bara skrek"

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!