Kim skiljer sig från Kanye.
Kim skiljer sig från Kanye. - Foto: Evan Agostini/TT

Kim Kardashian ansöker om skilsmässa från Kanye West

Kändisvärldens mest inflytelserika par går nu skilda vägar. Det bekräftar en domstol i Los Angeles som mottagit Kim Kardashians dokument.


Det har länge ryktats om att ett av världens mest kända par, entreprenören, modellen och tv-stjärnan Kim Kardashian  och artisten Kanye West ska skilja sig – något som nu blivit bekräftat.

Paret gifte sig med ett gigantiskt, tv-filmat bröllop och har sedan dess fått fyra barn tillsammans; NorthSaintChicago och Psalm

Paret har fyra barn tillsammans. Bildkälla: Evan Agostini/TT

Att livet är perfekt med pengar och berömmelse är ingenting som visade sig stämma. För inte länge sedan gick en källa ut med att Kim Kardashian planerat skilsmässan en längre period och att hon är trött på Kanyes utspel.

"Dödade nästan min dotter"

Nyheter24 har tidigare rapporterat om uppståndelsen kring Kanye då han publicerade chockerande tweets, kissade på en Grammy och ställde upp i presidentvalet i USA. 

– Jag dödade nästan min dotter, sa han bland annat i sitt kampanjtal när han pratade om abortfrågan.

Kim gick i juli ut med att Kanye är bipolär och ibland hamnar i svåra maniska episoder

Syntes utan ring

Ryktena började sprida sig kring en eventuell skilsmässa när Kim syntes utan sin vigselring. Fansen blev allt mer säkra när Kanye firade jul på sin ranch I Wyoming istället för med Kim. 

Och inte hade de väl fel.

Kim lämnade nämligen in en skilsmässoansökan till en domstol i Los Angeles under fredagen, vilket nu bekräftats av AP och andra amerikanska medier. En talesperson för Kim har bekräftat separationen.

/
/
/
/
USA
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Per Gessles enorma miljonimperium – så mycket pengar håvar han in

Ändringen - Israel får medverka på Kulturnatt

Stockholms stad tog bort Israels ambassad ur Kulturnattens program på grund av säkerhetsläget. Men nu ändrar sig kommunen, skriver SVT:s "Kulturnyheterna ".

Hon får radions lyrikpris

"Ett visionärt raseri" belönas med Sveriges Radios lyrikpris. Judith Kiros får priset för diktsamlingen "Det röda är det gränslösa".

Felicia Book har sadlat om helt – det gör hon idag

Anna Books dotter Felicia Book växte upp i rampljuset, och har varit med i både Farmen VIP och Fångarna på fortet. Men nu har Felicia lämnat kändisvärlden bakom sig, och satsar helt och fullt på sitt nya jobb.

Här visar Tuva Novotny upp döttrarna

3 timmar sedan
Tuva Novotny har, under hela sina karriär, varit mycket hemlighetsfull kring sitt privatliv. Under smygpremiären av "Allt och Eva" visade hon dock upp sina två döttrar på röda mattan.

Nicci Hernestig triggervarnar sin senaste kroppsbild

3 timmar sedan
Nicci Hernerstig, 24, publicerade nyligen en bild som hon valde att lägga en triggerwarning på. "9 veckor...", skrev hon till bilden.