Kim skiljer sig från Kanye.
Kim skiljer sig från Kanye. - Foto: Evan Agostini/TT

Kim Kardashian ansöker om skilsmässa från Kanye West

Kändisvärldens mest inflytelserika par går nu skilda vägar. Det bekräftar en domstol i Los Angeles som mottagit Kim Kardashians dokument.


Det har länge ryktats om att ett av världens mest kända par, entreprenören, modellen och tv-stjärnan Kim Kardashian  och artisten Kanye West ska skilja sig – något som nu blivit bekräftat.

Paret gifte sig med ett gigantiskt, tv-filmat bröllop och har sedan dess fått fyra barn tillsammans; NorthSaintChicago och Psalm

Paret har fyra barn tillsammans. Bildkälla: Evan Agostini/TT

Att livet är perfekt med pengar och berömmelse är ingenting som visade sig stämma. För inte länge sedan gick en källa ut med att Kim Kardashian planerat skilsmässan en längre period och att hon är trött på Kanyes utspel.

"Dödade nästan min dotter"

Nyheter24 har tidigare rapporterat om uppståndelsen kring Kanye då han publicerade chockerande tweets, kissade på en Grammy och ställde upp i presidentvalet i USA. 

– Jag dödade nästan min dotter, sa han bland annat i sitt kampanjtal när han pratade om abortfrågan.

Kim gick i juli ut med att Kanye är bipolär och ibland hamnar i svåra maniska episoder

Syntes utan ring

Ryktena började sprida sig kring en eventuell skilsmässa när Kim syntes utan sin vigselring. Fansen blev allt mer säkra när Kanye firade jul på sin ranch I Wyoming istället för med Kim. 

Och inte hade de väl fel.

Kim lämnade nämligen in en skilsmässoansökan till en domstol i Los Angeles under fredagen, vilket nu bekräftats av AP och andra amerikanska medier. En talesperson för Kim har bekräftat separationen.

/
/
/
/
USA
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!