Kanye West är inne i en svår manisk episod.
Kanye West är inne i en svår manisk episod. - Foto: Lauren Petracca Ipetracca/TT

Kanye West till attack mot Kim Kardashian: "Vit makt"

Det har varit stormigt kring artisten Kanye West senaste tiden. I ett inlägg på Twitter under onsdagen skriver han bland annat att hans fru Kim Kardashian utövar vit makt på honom.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Kanye West har alltid varit känd för sina kontroversiella uttalanden och ageranden – och de senaste dagarna har han sannerligen bevisat det.

Avslöjade familjehemligheter

Förutom hans utspel under den första presidentvalskampanjen, där han började gråta och avslöja att han och hans fru Kim Kardashian funderade över att göra abort under deras första graviditet tillsammans, så har han varit väldigt aktiv på Twitter med ett flertal inlägg.

Kanye West under valkampanjen. Bildkälla: Lauren Petracca Ipetracca/TT

Manisk episod

Hans familj har gått ut med att Kanye just nu är inne i en svår manisk episod i sin bipolära sjukdom, något som artisten tidigare varit väldigt öppen kring. Han har även sagt att han inte gillar att ta sina mediciner, då det hämmar hans kreativitet.

"Vit makt"

Inläggen som han publicerade på Twitter under onsdagen togs snabbt bort. I några av dessa jämför han Kris Jenner med Nordkoreas ledare Kim Jong-Un och menar att både Kim och Kris försöker låsa in honom med en läkare vilket enligt honom är utövande av "vit makt".

I samma utläggning påstår han även att filmen "Get Out", som handlar om en till synes trevlig vit familj men som kidnappar och håller svarta människor som slavar, handlar om honom.

Velat skilja sig

I samma veva som sin Twitter-rant så publicerar han skärmdumpar från en sms-konversation med Kris Jenner:

Bildkälla: Twitter

"Det här är Ye. Är du redo att prata nu. Eller undviker du fortfarande mina samtal", skriver Kanye i konversationen. Lite senare skriver han även "det här är Ye. Vill du prata eller gå ut i krig".

Inte nog med det, så avslutar han sin frenetiska aktivitet på Twitter med att skriva att han velat skilja sig med Kim Kardashian sedan hon träffade rapparen Meek Mill för två år sedan.

Bildkälla: Twitter

”Jag har försökt skilja mig sedan Kim träffade Meek på Waldorf för en ”fängelsereform”, skriver artisten på Twitter.

Läs mer: Kanye West hyllade Kim Kardashian – nu rasar fansen

Läs mer: Paris Hilton kan utmana Kanye West om presidentposten

Läs mer: Quiz: Vilket år hade kändisen sammanbrott?

/
/
/
/
/