Söndag 16 Maj
Stockholm

Carina och Erik Berg har fått en dotter – det ska hon heta

Carina och Erik Berg har blivit föräldrar
Carina och Erik Berg har fått en dotter. Foto:

Carina och Erik Berg har fått en liten dotter – och på Instagram avslöjar paret vad hon ska heta. Det blir en liten Juno med riktigt fina mellannamn!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Tv-profilen Carina Berg, 43, och maken Erik Berg, 32, har fått sitt andra gemensamma barn. På Instagram avslöjade paret den härliga nyheten:

"Juno Karin Elsa Berg. Äntligen är du här. Mamma och pappa älskar dig", skriver Carina och delar med sig av en bild på sig själv tillsammans med maken och den nyfödda dottern.

Erik delar även han med sig av en bild på den nya familjemedlemmen.

Berättat om svåra kampen

Carina och Erik har sedan tidigare sonen Otto som föddes i december 2019. Men vägen dit var allt annat än enkel. Carina drabbades av flera missfall innan hon kunde bli gravid.

I podcasten "Gynning och Berg – hittar sig själva" har Carina tidigare berättat om hur paret försökt länge för att få till bebisen.

– Det var ingen räkmacka, det var ganska många missfall och många många tårar. En himla brant uppförsbacke. Under den här resan så kommer det att ha tagit oss två år att få till den här ungen, berättade hon i podden. Hon har även berättat om hur illa bemött hon då blev av en läkare.

– Jag var i chock, berättade Carina.

Carina var tidigare gift med Kristian Luuk, och tillsammans har de sonen Holger. Carina och Kristian gick skilda vägar år 2016.

Erik och Carina gifte sig den 15 december 2018 i Vemdalens kyrka i Härjedalen.

LÄS MER:
Carina och Erik köpte nyligen en riktig drömvåning för 14 miljoner kronor – se bilderna här

Kommentera
Kopiera länk
Dela