Fredag 25 Jun
Stockholm

5 saker du inte visste om Edvin Törnblom

Edvin Törnblom
5 saker du inte visste om Edvin Törnblom. Foto: Foto: Stella Pictures och STELLA Pictures/Robert Eklund

Edvin Törnblom har gjort succé bland svenska folket som nöjesprofil och programledare. Han är känd för sin sprudlande energi och roliga instagraminlägg. Här är 5 saker du förmodligen inte visste om Edvin!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Bakgrund 

Edvin Törnblom, 25, växte upp i Nacka och gick i skolan på Adolf Fredrik. Innan han slog igenom som programledare och nöjesprofil jobbade han på bageriet Gateau. När han bestämde sig för att följa drömmen kontaktade han olika produktionsbolag vilket ledde till att han fick en praktikplats på Breaking News - även fast han inte hade någon utbildning! Idag har han över 90 000 följare på Instagram. 

Nöjesprofilen och programledaren Edvin Törnblom är 25 år. Foto: Stella Pictures

Drömmen om Melodifestivalen

Edvin har tidigare jobbat som programledare. 2020 fick han bland annat hoppa in som programledare för reality programmet Big Brother. Han har dock ytterligare programledardrömmar än så. Edvin vill nämligen en dag leda Melodifestivalen!

Gillar inte pasta 

Edvin medverkar i programmet Benjamin’s femte avsnitt. Där berättar han det chockartade som får Benjamin Ingrosso, 23, att rasa! Det är nämligen så att Edvin inte gillar pasta. Han berättar även att han föredrar för- och efterrätter och inte lagar mat så speciellt ofta.

Edvin Törnblom gillar inte pasta och brukar inte laga mat. Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund

Älskar Lady Gaga 

Edvins favoritperson i hela världen är artisten Lady Gaga, 34.  

Podden

Edvin driver en av Sveriges största poddar tillsammans med komikern Johanna Nordström25. Podden vann “Årets poddnykomling” av Guldpodden 2020. Under 2021 upplaga av QX-galan kammade även Edvin, tillsammans med Johanna, hem priserna "Årets podd" och "Årets duo"! Edvin har även drivit podden "Välkommen ut" där han med olika gäster pratar om hur det är att komma ut. 

Edvin Törnblom och Johanna Nordström på P3 Guld 2021. Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund
Kommentera
Kopiera länk
Dela