Bianca Ingrossos panik efter mötet med Janni Delérs pappa

Det är i Wahlgrens värld som Bianca Ingrosso, Lovisa Worge och Lucas Armando Feola får kliva på en riktigt lyxig båt i Marbella. Och på båten träffar de ingen mindre än influensern Janni Delérs pappa Rickard Delér.


Sedan influensern Janni Olsson Delér, 31, och den tidigare proffsskidåkaren Jon Olsson Delér, 39, träffades 2012 har deras miljontals följare kunnat följa deras minst sagt extravaganta vardag på Youtube. 

Parets vardagsliv har dock förändrats markant under de senaste månaderna. De har nämligen flyttat från bägge sina bostäder – den ena var ett nyrenoverat lyxhus i Marbella, och den andra en tvåvåningslägenhet i exklusiva Monaco. 

Mer specifikt har familjens flyttlass gått till medelhavsön Cypern, där de nu hyr en nybyggd villa med pool, havsutsikt och en form av home service-tjänst där restaurangmat levereras inom minuter. 

Men Janni är inte ensam i familjen med att vara influenser. Jannis pappa, entreprenören Rickard Delér, 55, har nämligen över 255 000 följare på sin Instagram. 

Rickard Delér. Bildkälla: rickarddeler
Rickard Delér lever ett riktigt jetset-liv. Bildkälla: rickarddeler

På hans Instagram får följarna hänga med på ett jetset-liv av rang och då Rickard bor halvårsvis i Marbella så blir det naturligtvis en hel del bilder därifrån. 

Bland annat får man se honom ute på tur med sin enorma lyxyacht. 

Bara att tanka båten kostar 150 000 kronor per gång. Under två veckors tid när båten används måste den tankas omkring tre gånger. 

"Gjorde bort mig"

När Bianca Ingrosso, Lovisa Worge och Lucas Armando Feola förra året åkte iväg på semester till Marbella passade de en dag på att hyra en yacht. Det skulle sedan visa sig att det var Rickards båt de hyrt. 

– Men herre gud, är inte det där Rickard Delér, Jannis pappa?, säger Lovisa frågande när gänget kommer ut på bryggan. 

Gänget såg plötsligt vem det var som stegade ut på båten. Bildkälla: discovery+

– Jo det är det, abort mission abort mission, säger Bianca nervöst. 

Efter att ha hälsar artigt och klivit på båten så berättar Rickard att det är för mycket vågor just den dagen vilket gör att de inte kommer att kunna åka ut och åka just då. 

Bianca, som är ett stort fan av Delér-familjen, tänker inte så mycket på det utan pratar istället på om familjen med detaljerade historier om familjen som hon sett i Janni och Jons vloggar. 

"Jag gjorde bort mig totalt". Bildkälla: discovery+

– Men gud. Jag pratade så mycket. Jag gjorde ju bort mig totalt. Jag skämde ju rakt av ut mig. Det vrider sig i magen. Det är precis som när jag kommer med sovgrejer till en kompis som ba 'men vadå, du ska väl inte sova här?',säger Bianca.

– Och pinsamt att vi hade med oss strandväskor, klädd i bikinis redo för båttur, skrattade Lovisa. 

Avsnittet ser du på discovery+ torsdag 25 mars.

Läs mer: Bråk, skrik och tårar under Bianca Ingrossos resa med bästa vännerna

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!