Bråk, skrik och tårar under Bianca Ingrossos resa med bästa vännerna

Det var under semestern i Marbella som Bianca Ingrosso, Lovisa Worge och Lucas Armando Feola rök ihop under en blöt kväll med lite för mycket under västen. "Det var som i Paradise Hotel", berättar Lovisa i Wahlgrens värld.


Det var i Oktober 2020 som vänner Bianca Ingrosso, Lucas Armando Feola och Lovisa Worge tog en avstickare och drog till Marbella på en veckas semester. 

"Paradise Hotel", skrev Bianca som kommentar under bilden. Idag förstår vi varför. Bildkälla: armandofeola/Instagram

Detta var en period som innefattade väldigt mycket jobb för alla inblandade vilket gjorde att de bestämde sig för att ta en vecka off för att tänka på någonting annat och njuta av den vackra miljön. Men riktigt så blev det inte. 

– Det enda vi gör här är ju att jobba. Jag kommer ju att vara tröttare efter denna resa än innan, berättade Lovisa till kameran i veckans avsnitt av Wahlgrens värld, då kamerateamet i vanlig ordning hakade på. 

I jobbet som influenser måste du nämligen konstant fota, filma och lägga upp content i dina sociala medier. Vilket Bianca menar att hon tar väldigt seriöst. 

– Det kan inte skötas halvdant utan du måste prestera hela tiden med dina uppdateringar, berättade hon. 

Kaos under fyllekväll

Men en kväll bestämde sig gänget för att släppa på jobb-tyglarna. Det vankades middag, vin, drinkar och shots. Men den till synes trevliga kvällen hade slutat i kaos. Detta efter att kamerorna stängts av. 

– Det blev kaos igår, säger en nyvaken Lovisa dagen efter.

"Det blev skrik, bråk och tårar", säger Bianca. Bildkälla: discovery+

– Det blev verkligen kaos. Allt brast. Det var som Paradise Hotel. Jag satt ute på en balkong och grät, fortsätter hon. 

Bianca fyller i historien i sin synk. 

– Det blev missförstånd som förvärrades för att vi druckit. Vi hamnade på efterfest där Lucas och Lovisa tyckte sig fick höra någonting som jag då skulle ha sagt om Lovisas killtyp. Detta gjorde att det blev hej baberiba. Det blev skrik, bråk och tårar. Men jag sa för första gången ifrån till en vän, säger Bianca. 

– Du grät, jag grät. Men Bianca var ju enligt sig själv "nykter", vilket hon absolut inte var, säger Lovisa till Lucas. 

– Jag skulle ju ge dig ut på motorvägen och gå hem, men jag hittade inte hissknappen, svarar Lucas. 

Bianca berättar sedan att gänget lyckats lösa det hela innan de gick och la sig. Vilket gjorde att de kunde vakna som vänner dagen efter. 

Avsnittet ser du på discovery+ torsdag 25 mars.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!